2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه پیام نورن لطفا بیان

188 بازدید | 45 پست

اعصابم خرده موقع امتحان نتم قطع میشد ٩ تا سوالو نتونستم جواب بدم دیشب تا ۶ بیدار بودمو و میخوندم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

خب

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه درسو ادامه نمیدم 

بدتر اینکه من ی ترم نبودم نمیدونستم انلاین شده و استادا بعضیاشون امتحان پایان ترم نمیگیرن الان انگار کلی پول دادمو و هیچ

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
منم ترم اخرم همینه البته قبلا واقعا خوب بود

من همیشه فقط امتحان پایان ترم میدم چون سر کار میرم این ترم ٢٠ تا برداشتم انگار رو دست خوردم جوری شوکه ام ک میگم دیگه ادامه نمیدم

من همیشه فقط امتحان پایان ترم میدم چون سر کار میرم این ترم ٢٠ تا برداشتم انگار رو دست خوردم جوری شوک ...

نه حیفه حداقل تا فوق دیپلم برد اینهمه پول دادی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نه حیفه حداقل تا فوق دیپلم برد اینهمه پول دادی

عزیزم ی سوال داشتم اگه هستین لطفا جواب بدین

سلام عزیزم بپرسین

من ترمای قبل خودخوان میگرفتم الان دیگه مجازی شده خودخوان معنی نداره یعنی تازه فهمیدم چون ترم قبلی هم نبودم نرم ها اکثرا از ١٢ نمره هست یا ١۴ نمره میانترمم ندارم  چند بگیرم قبول میشم؟؟

من ترمای قبل خودخوان میگرفتم الان دیگه مجازی شده خودخوان معنی نداره یعنی تازه فهمیدم چون ترم قبلی هم ...

نه خودخوان معنی نداره کلاسا مجازی شده ولی استاد دارن بگرد از هم دانشگاهیات بپرس یا از دانشگاهت ببین گروهی کانالی چیزی دارین یا نه چون من هم رشتم هم دانشگام کانالو گروه داره لینک گروه استادا امتحاناتی که میزارن همشون قابل دسترسیه باید ۶ بشی قبول بشی امتحان از ۱۲ هست ۸نمره میانترم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نه خودخوان معنی نداره کلاسا مجازی شده ولی استاد دارن بگرد از هم دانشگاهیات بپرس یا از دانشگاهت ببین ...

من میانترم ندارم یکی از امتحانامو ٧ونیم یکبشم ٨ونیم پس با این حساب دوتاشو افتادم؟

قبلنا ک خودخوان بود بالای ۶ قبول بود 

تو سایت چک کردم فقط ی استاد شماره گذاشته بقیه نزاشتن بعد فکر کنم وقتش گذشته دیگه ازم امتحان میانترم نمیگیرن

ایقد عصبی شدم فک کن قبلن نهایتش ۴و۵ ساعت میخوندم قبول بودم الان هر کتابیو کم کمش ٨ ساعت میخونم باز نمره قبولی نمیگیرم هیچ کاریم نمیتونم بکنم پولم دادم حرصم میگیره وقت امتحانامم کمه