2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه پیام نورن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 45 پست
بنظرم از طریق مدرک دانشگاه خیلیی کم میشه سر کار رفت مگه اینکه فرزند شهید جانباز بود یا خیلیی بخونی م ...

منم همینطور فعلا منتظرم ببینم تابعدعیدکارپیدامیکنم یانه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسابداریم

نمیتونی رشتتو تغییر بدی؟ک بعدن بتونی برای تربیت معلم امتحان بدی؟؟چون شنیدم خیلیی میخان هم پارسال هم امسال هم سال بعد

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
نمیتونی رشتتو تغییر بدی؟ک بعدن بتونی برای تربیت معلم امتحان بدی؟؟چون شنیدم خیلیی میخان هم پارسال هم ...

عزیزم من این ماه امتحان بدم همچی تموم میشه من اگرم میخواستم برم تربیت معلم باید مستقیم فرهنگیان میرفتم که نرفتم یه سری میگن میشه بعد لیسانست بری دوباره پیگیری میکنم اگه بشه کنکور میدم برای رشته من توتهران کارهس

عزیزم من این ماه امتحان بدم همچی تموم میشه من اگرم میخواستم برم تربیت معلم باید مستقیم فرهنگیان میرف ...

چقد خوب تمومی دیگه 

اره بعد از لیسانس منظورم بود هر رشته ای نمیشه کسایی ک رشتشون ربطی ب اموزش و پرورش داشته باشه مثلا ی شاخش اموزش کودکان استثنایی هست یا روانشناسی من خودمم میخاستم امتحان بدم تو جزوه استخدامی نگاه کردم نبود رشته من برای اموزشش و پرورش نبود حتی میخاستم رشتمو تغییر بدم نشد

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
چقد خوب تمومی دیگه  اره بعد از لیسانس منظورم بود هر رشته ای نمیشه کسایی ک رشتشون ربطی ب اموزش ...

من میتونم تو ازمون استخدامی شرکت کنم حسابداری هست حتی ازمون بانک و... درکل دستم بازه فقط سرمعدلم میترسم ترمای اول افتضاح بود وگرنه بابت کار فک نکنم مشکلی باشه اموزش پرورش اگه استخدامیشو جمع نکنه میتونم شرکت کنم گلم

من میتونم تو ازمون استخدامی شرکت کنم حسابداری هست حتی ازمون بانک و... درکل دستم بازه فقط سرمعدلم میت ...

جدی؟؟چقد خوب در کل رشته سختیه بهترین کار تو بانکه و معلمی هست ایشالا قبول شی رشته حقوقم استخدامی داره ولی من معلمیو دوس دارم

جدی؟؟چقد خوب در کل رشته سختیه بهترین کار تو بانکه و معلمی هست ایشالا قبول شی رشته حقوقم استخدامی دار ...

اره عزیزم من چندترم به کرونا خوردم کلا یه جاهایی پناه برخدایی امتحان دادم باید برم کارگاه حسابداری یاد بگیرم فقط سرمعدل میترسم یکم 

اره حقوقم سخته کتاباش دیدم یبار اون اصطلاحاتش موفق باشی عزیزم

اره حفظیاته من حفظیاتم خوبه یادگیریم ضعیفه 

شما هم موفق باشی ولی تو پروفایل زده ٢٠ سال یعنی شما ٢٠ سالته؟؟جهشی خوندی؟

اره حفظیاته من حفظیاتم خوبه یادگیریم ضعیفه  شما هم موفق باشی ولی تو پروفایل زده ٢٠ سال یعنی شم ...

من درکل فهمیدنم از حفظ کردنم بهتره

اره عزیزم نیمه دومم ۸ روز دیگه میرم۲۱😁

من درکل فهمیدنم از حفظ کردنم بهتره اره عزیزم نیمه دومم ۸ روز دیگه میرم۲۱😁

من درسی فهمیدنی صفرم الان درس عربی امتحان دارم ناامید بودم کلا نخوندم خداروشکر ریاضی نداریم 

خوشبحالت من ٢۴ سالمه هنوز اول راهم فک کنم ٢٧ و ٢٨ تموم کنم 😕

من درسی فهمیدنی صفرم الان درس عربی امتحان دارم ناامید بودم کلا نخوندم خداروشکر ریاضی نداریم  خ ...

اخی☹من تو حفظیجات ضعیفم عربیم فقط قواعدشو دوس دارم وگرنه تو ترجمه زیاد قوی نبود تموم میکنی عزیزم غصه نداره حالا من بااین شرایط حتی دفترپیشخوانم بمن کارنداد گفت سابقه میخوام😢

اخی☹من تو حفظیجات ضعیفم عربیم فقط قواعدشو دوس دارم وگرنه تو ترجمه زیاد قوی نبود تموم میکنی عزیزم غصه ...

دفتر پیشخوان حقوقش خیلی کمه من ۴ سال پیش ک رفتم گفت کمتر از ٣٠٠ تومنه الانم نهایت ٣ برابره شده ٩٠٠ تومن چ براز الان چیزی نیست کارای اینجوری بدرد نمیخوره ناراحت نشو امتحان میشی کار دولتی قبول میشی

دفتر پیشخوان حقوقش خیلی کمه من ۴ سال پیش ک رفتم گفت کمتر از ٣٠٠ تومنه الانم نهایت ٣ برابره شده ٩٠٠ ت ...

عزیزم شغل خودت چیه اگه دوس داری بگو

اره درکل دفتر پیشخوانم چندان حقوقش بالانیست من بیشتر برای سابقه کاری میخواستم برم که نشد فقط خواستم عمق فاجعروببینی که الان باوجودمدرک کارکمه یا توقعات عجیب دارن🤣