2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه پیام نورن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 45 پست
من میانترم ندارم یکی از امتحانامو ٧ونیم یکبشم ٨ونیم پس با این حساب دوتاشو افتادم؟ قبلنا ک خودخوان ب ...

اگه از۱۲ گرفتی یعنی قبولی ببین بااستاد درارتباط باش ببین امتحانش از چندنمرس مثلایه استاد من از۱۶ نمره گرفت که اینجا۸نمره ی قبولی بود ولی اکثرا از همون۱۲حساب میکنن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اگه از۱۲ گرفتی یعنی قبولی ببین بااستاد درارتباط باش ببین امتحانش از چندنمرس مثلایه استاد من از۱۶ نمر ...

نمره میانترم ندارم ک یعنی ٨ از ١٢ بدون نمره میان ترم یعنی قبولی؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم

واایی ممنون عزیزم امیدوار شدم ایقد ناامید شده بودم ک امروز ساعت ١ونیم امتحان دارم هنوز هیچی نخوندم نمیخاستم امتحانم بدم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
واایی ممنون عزیزم امیدوار شدم ایقد ناامید شده بودم ک امروز ساعت ١ونیم امتحان دارم هنوز هیچی نخوندم ن ...

خواهش میکنم عزیزم ولی سعی کن همون ۶ از ۱۲ بشی بخون امتحانتو این لینکی که‌دادم یع نگاه بنداز

برای منم لطفا دعا‌کن‌دوتا امتحان‌تستی‌دارم که جوابهای تشریحی دارن ولی باید گزینشو تیک بزنم چندروز دیگه

http://pnunews.com/1178/

خواهش میکنم عزیزم ولی سعی کن همون ۶ از ۱۲ بشی بخون امتحانتو این لینکی که‌دادم یع نگاه بنداز برای من ...

عزیزم ایقد خوشحالم کردی ک انگار دنیارو بهم دادی

برات حمد و توحیدو میخونم ایشالا ک قبولی

عزیزم ایقد خوشحالم کردی ک انگار دنیارو بهم دادی برات حمد و توحیدو میخونم ایشالا ک قبولی

قربونت برم عزیزم نتیجه تلاشتو گرفتی منم برات صلوات میفرستم انشالله امتحاناتت خوب بدی راستی ورودی چه سالی هستی

قربونت برم عزیزم نتیجه تلاشتو گرفتی منم برات صلوات میفرستم انشالله امتحاناتت خوب بدی راستی ورودی چه ...

لطف میکنی عزیزم ایشالا همه امنتحاناتت با نمره خوب قبول شی ورودی ٩۶

ممنونم عزیزم منم ورودی۹۶هستم نیمسال اول

من خیلیی عقبم چون سر کار میرم هر ترم ١٠ واحد برمیداشتم تابستونم ک اصلا یک ترمم مرخصی گرفتم

عزیزم مدرک دومته؟ چون سرکارمیری پرسیدم

ن عزیزم کارم ربطی ب مدرک دانشگاهیی نداره 

من حقوق میخونم شما چی؟؟

عزیزم مدرک دومته؟ چون سرکارمیری پرسیدم

بنظرم از طریق مدرک دانشگاه خیلیی کم میشه سر کار رفت مگه اینکه فرزند شهید جانباز بود یا خیلیی بخونی ما چنتا تز فامیلامون فرزند جانبازن یکیش اصلا نمیدونه درس چیه ولی خیلیی راحت دانشگاه فرهنگیان قبول شد حرصم میگیره