سلام خانوما من امروز صبح بی بی چکم مثبت شد رفتم ازمایشم دادم که خیالم راحت شه اونم مثبت شد، ۵ روزه که عقب انداختم و پریود نشدم که دیگه امروز ازمایش دادم قبل موعدم علائمی که داشتم این بود که سمت راست شکمم تیر میکشید قشنگ احساس میکردم که تخمدان راستمه چند روز بعدشم که کمر درد اومد سراغم اینم تقریبا همون ناحیه ی پست تخمدانم بود و شدیدا بی خوابی طوری که شبا سخت خوابم میبره یا اگرم ببره بی دلیل بیدار میشم. اینارو گفتم شاید به یکی کمک کرده باشم و از استرسش مقداری کم کرده باشم. واسم دعا کنید منم نی نی مو سالم بغل کنم.. ارزو میکنم همه این حس قشنگو به زودی تجربه کنن♥️
من اولش خوابم زیادشد ولی ی هفته ای هست کم خواب شدم بدنم و همش مثل خمیازه کشیدن دوست داشتم کش بیارم و باعرص پوزش دفعات سرویس بهداشتی رفتنم خیلی خیلی زیاد شده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اولش خوابم زیادشد ولی ی هفته ای هست کم خواب شدم بدنم و همش مثل خمیازه کشیدن دوست داشتم کش بیارم و ...
ای جان مبارکه.
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
ممنون عزیزم. انشاءالله خداقسمت همه چشم انتظارها کنه حس قشنگ وتجربه وکنند وب سلامتی نی نی اشون وبغل ...
عزیزم چه خوب.توکل ب خدا
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟