2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 38 پست
سلام من 3روز مونده به پریودیم.هیچ علائمی ندارم جز ورم دروده.قبل پریودی کلی علائم داشتم.الان هیچ کدوم ...

اصلا قابل مقایسه نیست تازه ی بدن تو۲بارداری واکنش متفاوتی داره.

من خودم بارداری اولم دردسینه داشتم بدجور ولی الان فقط عقب افتادن پریودبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش خوابم زیادشد ولی ی هفته ای هست کم خواب شدم بدنم و همش مثل خمیازه کشیدن دوست داشتم کش بیارم و ...

ای جان مبارکه.  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
ای جان مبارکه.    

ممنون عزیزم.

انشاءالله خداقسمت همه چشم انتظارها کنه حس قشنگ وتجربه وکنند وب سلامتی نی نی اشون وبغل کنند.

منم بعد ازسفطم ۱ سال منتظر بودم تا این ماه لطف خدا شامل حامل منم شد

ممنون عزیزم. انشاءالله خداقسمت همه چشم انتظارها کنه حس قشنگ وتجربه وکنند وب سلامتی نی نی اشون وبغل ...

عزیزم چه خوب.توکل ب خدا

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
مبارکت باشه اسی جون.منم این ماه اقدامم ۱۰ روز دیگه موعد پریودیمه فعلا ک هیچ علامتی ندارم

ایشالا که این ماه اخرین باریه که انتظار میکشی و باردار میشی