2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 38 پست
ان شاءالله میدونم انتظار خیلی سخته امیدت به خدا باشه 😍

ان شالله نی نیت ب سلامت بدنیا بیاد

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دمای بدن چک نمیکردی؟ من از تخمک گذاری تا حالا همش نوسان دارم الان ۴روز مونده ولی امروز دمای بدنم ۳۶/۸ بود دو روزه زیر دلم تیر می‌کشه احتمال داره باردار باشم؟

شما دمای بدن چک نمیکردی؟ من از تخمک گذاری تا حالا همش نوسان دارم الان ۴روز مونده ولی امروز دمای بدنم ...

راستش من چک نمیکردم ولی حس میکردم که دمای بدنم بالا رفته و شما هم ممکنه که باردار باشی.. ایشالا که همینطوره

نه فرق داشت چون دردم خفیف تر بود و متمرکز بود عین پریود پخش نبود

سلام من ۸ روزه ای یو ای کردم سمت راست تخمدانم تیر میکشه یکم درد پریودی دارم،سینه چپم امروز یکم درد گرفت،ترشحات پنیری هم از امروز دارم.نظر شما چیه؟

یه صلوات واسه بارداری همه منتظرا...🧡💙❤
سلام من 3روز مونده به پریودیم.هیچ علائمی ندارم جز ورم دروده.قبل پریودی کلی علائم داشتم.الان هیچ کدوم ...

باید صبر کنی تا روز موعدت برسه اگه نشدی یه بی بی چک بزن حالا ممکنه همون موقع هم نشون نده و منفی شه ولی واسه بعضیا نشون میده. ایشالا که بارداری عزیزم

ان شاءالله عزیزم مبارکه به سلامتی باشه 😍😍😍  من خودم هیچ علامتی نداشتم و دقیقا مثل ماه های ق ...

پریود هم میشدی؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
سلام من ۸ روزه ای یو ای کردم سمت راست تخمدانم تیر میکشه یکم درد پریودی دارم،سینه چپم امروز یکم درد گ ...

منم علاوه بر درد تخمدان ترشح پنیری داشتم یکم سینه هانم سفت شده بود.. حالا بازم بدن ها با هم فرق داره ولی امکانش هست که باردار باشی و امیدوارم که همینطور باشه

راستش من چک نمیکردم ولی حس میکردم که دمای بدنم بالا رفته و شما هم ممکنه که باردار باشی.. ایشالا ...

مبارکت باشه اسی جون.منم این ماه اقدامم ۱۰ روز دیگه موعد پریودیمه فعلا ک هیچ علامتی ندارم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟