2777
2789

به نام خدا 

نرسیدم 😂😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرپدرنفهمشوتحمل کردم.... باباش خاله زنکه... مادرش موذی دورو

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من بعد آشنایی سر ۴ ماه بعدش باتمام خانواده رفتم خواستگاری همه چی هم داشتم برای اول زندگی و همه شروط را هم قبول کردم چون با تمام قلبم دوسش داشتم گفتن جواب رو میدیم بهتون و ۳ روز بعد گفتن قبوله و من کلی تشکر و قدردانی کردم و گفتم یکی دو روزه برای دست بوسی میام خدمتتون شخصا و من خوشحال فکر کردم و روز بعد رفتم یه کادوی گرون قیمت براش خریدم (آخرین مدل آیفون) و فرداش یعنی پس فردای روز جواب آماده شدم برم خونشون تا توی ماشینم نشستم باباش زنگ زد و  گفت من دیروز منتظر بودم بیای چرا نیومدی؟ من نظرم منفی شد و دیگه سراغ ما رو نگیری و اطراف دخترم نبینمت. 

اینقدر هم دوسش داشتم همکار بودیم هر دو پزشکیم پدرم هم متخصص اطفال اند و پدر اون جوشکار بود ولی اصن مهم نبود من گریه همه رو در میاوردم تا فقط اون بخنده اما چیکار کنم. اولا اینکه من از اون بیمارستان رفتم حال روحی ام خیلی بد شد و وقتی بعدش هرچی پیام دادم دیگه نه خودش نه پدرش جواب ندادن.دعا کنید بگرده

من واسش سختیا کشیدم 

ینی جفتمون روزای فوق العاده سختی را داشتیم 

سخت الکی نه واقعآ سخت 

ولی فعلآ بهم نرسیدیم 😔

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.

مث چی دلتنگشم ولی خو طولانی نبود رابطمون الانم حرف نمیزنیم 🙃

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون