2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. بخدا نمیدونم هر چی زنگ زدم جواب ندادن دیگه نمیدونم دوستم داره یا نه منو بلاک کرده و جدیدا ت ...

برادر یه چیزی بگم ؟ نمیگم حق نداری ناراحت باشی و این حرفا

ولی توروخدا از خدا به زور چیزی رو نخواه ، بگو خدایا اگر به صلاحمونه برگرده 

میفهممت درک میکنم ولی اینجوری ک نمیشه پاشین برید دم در خونشون یا خودتون یا خانواده بپرسید بگید علتو بگین 

وضع مالیشون چجوریه ینی هدیه رو که گرفته بعدش گفتن نه ؟ 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

انشالله که برگرده.......یه سوال ببخشید....یه دختر هرچقدر به پسر اصرار کنه که مثلا دعوا نکنیم خوب باش ...

والا آدما مث هم نیستن. من به هر کی میگم چقدر عاشق عشقم بودم. باورش نمیشه میگه تو دیوانه ای . آره عاشقی عین دیوونگیه. وقتی فضا خوب باشه و عشق جریان داشته باشه اصن به دعوا نمیرسه خیالتون راحت تا میتونید حال خوب بدید به هم دیگه

نمیدونم. بخدا نمیدونم هر چی زنگ زدم جواب ندادن دیگه نمیدونم دوستم داره یا نه منو بلاک کرده و جدیدا ت ...

تاپیک قبلیتونو خوندم و حس میکنم شخص دیگ ای تو زندگی اون خانوم هست و مخاطب اون استوری با شما نبوده 

شما فرض کن ازتون دلخورم ک بود 

دیگ فوقش چن هفته دلخور بود نه ۸ماه 

البته هرجور خودتون صلاح میدونید ولی این عشق یک طرفس 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
تو نباید میرفتی شایذ میخاسه امتانت کنه بگو ما باهم هرسختیه میگذرونیم بگو نمیرم کنارت میمونم

خیلی اصرار کردم اما گفت نه ک نه 

گفتم بمونم باهم حلش میکنیم خب 

گفت نه نمیخوام اذیتت کنم 

دارم میمیرم 

استوری غمگین گذاشتم یهو انفالو کرد گف نمیتونم ببینم 

استوریای خودشو میبینم همش شکست عشقی خودکشی 

تاپیک قبلیتونو خوندم و حس میکنم شخص دیگ ای تو زندگی اون خانوم هست و مخاطب اون استوری با شما نبوده&nb ...

من جواب استوریش را این دادم که این جملات بوتیکیه آدم عاشق همیشه بهانه موندنش رو پیدا میکنه. هعی میخوام پیام ندم ولی مگه دل لامصبم میذاره مگه این علاقه شدید میزاره مگه این عشق میزاره. 

من هر احتمالی میدم حتی اینی که شما گفتید ولی هعی میگم نه بالاخره یعنی یاد خاطرات نمی افته یادش نمیافته وقتی دلش پر بود یهو وسط خیابون زدم کنار و چه کار ها نکردم که فقط لبخند بزنه؟ یعنی یدونه از کادو هام رو نگه نداشته که با تمام وجود براش خریدم؟ باورتون میشه گفت من آناناس خیلی دوست دارم هفته بعد یک کارتن آناناس خریدم بردم در خونشون

برادر یه چیزی بگم ؟ نمیگم حق نداری ناراحت باشی و این حرفا ولی توروخدا از خدا به زور چیزی رو نخواه ، ...

وضع مالیشون متوسط بود و دستشون به دهنشون میرسید. مثلا جایی زندگی میکردن خونه متری ۱۰ تومنه. نه من هدیه آخری رو به دستش نرسوندم همون روز گذاشتم توی طاقچه کتابا و داغون شدم اما قبلش هم کم هدیه بهش ندادم. با تمام وجودم میخوامش با تمام احساسم.

من جواب استوریش را این دادم که این جملات بوتیکیه آدم عاشق همیشه بهانه موندنش رو پیدا میکنه. هعی میخو ...

میدونی ی مدت چکش نکن.استوری هاشو نبین .پیگیرش نباش ببین عکس العملش چیه .شما ک این همه واسش خوب بودید تنها دلیل رفتنش میتونه یچی باشه اونم بودن کس دیگ.میدونم سخته خیلی ولی نشدنی نیست 

ادما از خوبی زیادی هوایی میشن دیگ 

همیشه بایدیجای کار بلنگه 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
میدونی ی مدت چکش نکن.استوری هاشو نبین .پیگیرش نباش ببین عکس العملش چیه .شما ک این همه واسش خوب بودید ...

یه بار با اکانت فیک رفتم که بعدش بلاک هم شدم گفت تو باید از بابام خواهش میکردی تو نیومدی و تامام. پیش خودم گفتم کاش به بابات میگفتی این لامصب بدبخت پسره چقدر عاشقته. من حتی آمار اضافه شدن فالور هاش روز به روز میدونم . امیدوارم با هر کی هست یه روز پشیمون بشه. سر عقل بیاد و برگرده .هرچی زودتر . اون برام همه چیزه

یه بار با اکانت فیک رفتم که بعدش بلاک هم شدم گفت تو باید از بابام خواهش میکردی تو نیومدی و تامام. پی ...

خخخ دمت گرم بابا ک حاظری اگ‌باکسی ام هست برگرده بهت 

ماهالا قبلآ بایکی بودیم 

ب طرفمون وفاداریم همه‌کاری واسش میکنیم 

هنوز گیره رو اینکه‌ما قبلآ با کی بودیم 

ولی ان شالله ک اگ صلاح میبینه خدا خودش واستون ردیف کنه همه چیو و بهم برسید 

خخخ دمت گرم بابا ک حاظری اگ‌باکسی ام هست برگرده بهت  ماهالا قبلآ بایکی بودیم  ب طرفمون و ...

دوسش دارم. میخوام زندگیمو با حرفا و لبخند های قشنگ اون بسازم. من عاشقم واسه همین میخوام همه جوره برگرده. براش کم نذاشتم توی اون مدت و اگه بگرده هم کم نمیذارم من عاشق وجود نازنینشم هر چقدر اون الان منو نخواد ولی من که میخوامش. دعا کنید برگرده

وضع مالی بد عشقم و کار پیدا نشدن واسش و پر توقعی پدر من و سختگیریاش برای شوهرای دختراش ولی خداروشکر ...

چطور شد ☹️

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️