2777
2789
برای منم با دل پاکتون دعا کنید لطفا  چه سختیی مثلا

من دوستیم طولانی بود سنم کم بود خانواده ام فهمیدن خیلی اذیت شدم چند وقت نه تلفن داشتم نه اجازه میدادن بیرون برم بالاخره گذشت خداروشکر 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خودکشی. کتک. ورم معده. گریه. الان بهش رسیدم خیلیم خوشحالم

با چی خودکشی کردی؟من هی بع این فک میکتم یه بلایی سرم بیاد برگرده میدونم‌دوسم داره ولی اذیتم میکنه هی دعوا میکنیم الانم تموم کردیم‌چن هفتس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد آشنایی سر ۴ ماه بعدش باتمام خانواده رفتم خواستگاری همه چی هم داشتم برای اول زندگی و همه شروط ...

چرا یهو گفتن نه 😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خیلیییییی خودمو کوچک کردم  اخرشم نرسیدم

هر چی خیره پیش میاد اشکال نداره ناراحت نیستم

من تلاش خودمو کردم 

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
با چی خودکشی کردی؟من هی بع این فک میکتم یه بلایی سرم بیاد برگرده میدونم‌دوسم داره ولی اذیتم میکنه هی ...

با قرص سی تا قرص خوردم بهشون گفتم یا با اون ازدواج میکنم جام زیر سنگه 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
من بعد آشنایی سر ۴ ماه بعدش باتمام خانواده رفتم خواستگاری همه چی هم داشتم برای اول زندگی و همه شروط ...

انشالله که برگرده.......یه سوال ببخشید....یه دختر هرچقدر به پسر اصرار کنه که مثلا دعوا نکنیم خوب باشیم رابطمون‌تموم‌نشه یا همیشه دردسترس باشه بیشتر دور تر میشن اقایون؟

من دوستیم طولانی بود سنم کم بود خانواده ام فهمیدن خیلی اذیت شدم چند وقت نه تلفن داشتم نه اجازه میداد ...

دوستیه طولانی مشکل نداره 

عشق من انقد دوسم داره ک گفته امید نداشته باش و خودش تنهایی داره تلاش میکنه فک میکنه اینطوری من راحت ترم 😔

دارم دق میکنم 

خبرش برام میرسه از طریق آشناها 

میگن سرکار هیچی نمیخوره تا شب با همه میخواد دعوا بگیره همش اخم و تخمه 

مشکل ما فقط مادرشه

مادر عشقم راضی نیس کل دنیارو واسطه گرفته ولی میگه نه نمیدونم چیشده 

وا مشکلش چیه باهات؟؟ مطمئن باش راضی میشه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

من که فعلا دارم سختی میکشم ببینم آینده چی میشه😢دعا کنید برام 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️