2777
2789
عنوان

رشته چی بردارم؟

230 بازدید | 25 پست

سلام خانوما . امسال انتخاب رشته دارم ولی نمیدونم چی بردارم ؟ میخوام یه رشته ای بردارم که درامد و بازار کارش خوب باشه برای همین بین ریاضی و تجربی گیر کردم

فقط به هرچی علاقه داری برو سمتش 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تجربی میگن چون داوطلباش زیاده قبولیش سخته. اگر تجربی برداری کی میتونی شروع به کار کنی؟ 

چ ربطی داره بستگی داره دانشگاه چی بخونی

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
مشکل اینه به همه چیز علاقه دارم و تو همه چیز هم خوبم که نمیدونم چیکار کنم 😂

فکر سختی و ترس نکن ته وجودت چی دوس داری هنر پزشکی دارو دندون وکالت معماری و.... 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰