2777
2789
عنوان

رشته چی بردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست

کار و پول دوست داری برو فنی زود ب نتیجه میرسی.تجربی عشق پزشکی چون زیاده متقاضیش بالاست و درنتیجه قبولیش سخت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار و پول دوست داری برو فنی زود ب نتیجه میرسی.تجربی عشق پزشکی چون زیاده متقاضیش بالاست و درنتیجه قبو ...

اخه هرچی هن مشاوره میرن میگن تجربی انا نمیدونم با وضع داوطلب های زیادش چیکار کنم 

اخه هرچی هن مشاوره میرن میگن تجربی انا نمیدونم با وضع داوطلب های زیادش چیکار کنم 

من تجربی خوندم.یه دانشگاه خیلی معروف دولتی ی رشته خوب خوندم. خداروشکر.اما الان که چندسال میگذره همش باخودم میگم کاش فنی رفته بودم.طراحی دوخت میخوندم.لباسای زیبا طراحی میکردم و کلا با کارم عشق میکردم.و میتونستم تو خونه کار کنم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من تجربی خوندم.یه دانشگاه خیلی معروف دولتی ی رشته خوب خوندم. خداروشکر.اما الان که چندسال میگذره همش ...

یعنی میگی به کارت علاقه نداری؟ اخه من خودم جراحی رو خیلی دوست دارم

سلام ، ببین به کدومش علاقه داری  ، تجربی و ریاضی با هم متفاوتن 

انسانی هم رشته ی خوبی هست ، در غرب هرکی درسش خوبه میگن برو انسانی اما تو ایران برعکسه 

اما اگه در کل برات فرقی نمیکنه ، برو تجربی  اگه درست خوبه که هیچ ولی حتی اگه وضع مالیتون خوب نیست ، از زیر سنگ هم شده پول جور کنید و برو پزشکی شده اازاد بخونی ، یا

بین الملل برو پزشکی ، چون بعد یه جایی پولشو در دوران دانشجویی درمیاری و اینده ات هم تضمینه