2777
2789
عنوان

ناهار وشام با خانواده شوهرم مشترک بود جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 36541 بازدید | 370 پست
🙃🙃من مادرشوهرمو میشناسم عین مادرشه  توقعشون از عروس اینه همش سر بزنه همش کمک کنه  آخه ...

من سراکو مادرم رو یبار بهم داد که هیچی برا مادرش نکرده یعنی مادربزرگ من خب مادر من خودش بچه زیاد داشته و نیاز به کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم نباید بی انصاف باشی خرجتون بااوناس غذاتون بااوناس بهتون خونه هم دادن نشستین یه کمک کردن ...

نه اینطوریا هم نیست شوهرم تمام مجردی هاش به باباش کمک کرد ازصبح تا ۱۰ شب سرکار بود تمام خرج خونه اونارو میداد حتی هزارتومن پس انداز نکرد خواهراش و باباش به من گفتن  الان پدرشوهرم چون دید شوهرم پس اندازه نداره گفت بیاین بالا بخورین منم غذا درست کنم خونشون تمیز کنم وگاهی  از مادرشوهرم پرستاری میکنم 

نه اینطوریا هم نیست شوهرم تمام مجردی هاش به باباش کمک کرد ازصبح تا ۱۰ شب سرکار بود تمام خرج خونه اون ...

عزیزم با دوستمون موافقم ک گفت ی کادو کوچیک بخرید و برید اونجا بگید خیلی زحمتتون دادبم تو این مدت...بهترین کار این بود مستقل بشین ولی بازم شما پدرو مادر مایید 😘😘😘یکم خود شیرینی کن بهتر بشن بات

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

اخه ترو خدا این مسخره بازیا چیه

جدا باشید ولی شام و نهار بیاید بالا...

مگه مهده کودکه

چرا از اول رک و راست حرف خودتون رو نمیزنید...

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
نه اینطوریا هم نیست شوهرم تمام مجردی هاش به باباش کمک کرد ازصبح تا ۱۰ شب سرکار بود تمام خرج خونه اون ...

نمی‌دونم عزیزم بازم شرایط هر کسی فرق می‌کنه 

واسه منم همین بود شوهرم کل خونه مامانش اینارو کوبید دوباره ساخت وسایلاشون همه روووو عوض کرد چ شیک ترین لوازم گذاشت ک الان با خونه کنه نوعروس برابری می‌کنه 

ولی خب زمان مجردی بوده و ب من و زندکیش تعهدی نداشته انتظارم نداشتم خانوادش بیان پس بدن یا جبران کنن آروم آروم خودمون ساختیم زندگی رو .الانم شما اگه میخان کمکتون کنن از دست نده حالا نمیخای بری با مهربانی بگو وبال گردن نمیشیم 

الان یه هفته اس به شوهرم گفتم غذامون جدا کنیم شوهرم قبول کرد و داریم پایین غذا میخوریم و فقط آخرشب م ...

خب معلومه خودت درست میکردی نمیز کاری میکردی معلومه ناراحت شدن درسته لطف کردن گفتن غذا با هم بخوریم ولی نباید باعث بشه شما اذیت بشین

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞