2777
2789
عنوان

ناهار وشام با خانواده شوهرم مشترک بود جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 36543 بازدید | 370 پست
جداست ولی اکثرا اونجاییم‌. اونا پایین ما بالا.. ناهار و شام هم اکثرا به عهده خودمه

منم کلا تمیزی و جارو و گردگیری و ظرف شستن و نهار گذاشتن به عهده ی من بود یعنی نا نداشتم دیگه خونه ی خودمو تمیز گنم

خدایا شکرت

جداست ولی اکثرا اونجاییم‌. اونا پایین ما بالا.. ناهار و شام هم اکثرا به عهده خودمه

عزیزم باهات حرف زدم یخورده سبک شدم

این خواهر شوهرای من همش میگن مامانتو فروختی اینا همش سنگ میندازن جلو پامون دیگه بریدم انگار شوهرم میخواد دوباره برگردیمم😭😭😭😭

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باهات حرف زدم یخورده سبک شدم این خواهر شوهرای من همش میگن مامانتو فروختی اینا همش سنگ میندازن ...

وای توروخدا نزار😩😩😩 خواهر شوهرای منم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم...... فقط منتظرم مادرشوهرمینا برن شهرستان یه فرصتی پیدا کنم جدا کنم خوردو خوراکو😓😓😓 اینا از جون ماها چی میخوان آخه🤕🤕🤕

زندگی زیباست اگر قیرقودوخ قویسا  
منم کلا تمیزی و جارو و گردگیری و ظرف شستن و نهار گذاشتن به عهده ی من بود یعنی نا نداشتم دیگه خونه ی ...

وای دقیقا.. من تازه ازدواج‌کردنی سال آخر دبیرستان بودم.. از مدرسه برمیگشتم باید خونه جارو میکردم غذا می‌پختم الانم همینطور... چقدر سخته خدایی.  شب میومدیم خونه خودمون همسرم ازم ....... میخواست اصلا نا نداشتم همش خسته بودم

وای توروخدا نزار😩😩😩 خواهر شوهرای منم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم...... فقط منتظرم مادرشوهرمینا برن ...

آره فرصت خوبیه کم کم روی شوهرت کار کن بذار جدا شین

این تک پسر بودنم واسه ما شده قوز بالا قوز

خانواده ی همسرمن خیلی تعصبی ان هرجا باید بریم باید بهشون بگیم هر چی خریدیم باید نشونشون بدیم متدر شوهرمم یکم خسیسه همش میگه وااااای اینارو گرون خریدین اینا چیه خریدین همش اعصابمو خورد میکنن

بخدا من آدم ریخت و پاشی نیستم اصلا ولی تا یه لباسی چیزی میخرم اونو همش به سر آدم میزنه

بااینکه وضعشون تقریبا خوبه همش میناله که نداریم نداریم

خدایا شکرت

آره فرصت خوبیه کم کم روی شوهرت کار کن بذار جدا شین این تک پسر بودنم واسه ما شده قوز بالا قوز خانوا ...

وای دقیقا انگار تو منی.. ماهم هرچی بگیریم باید نشونشون بدیم هرچی.. یچیز هم میخریم میگن چرا خریدین چرا ولخرجی میکنین

وای دقیقا انگار تو منی.. ماهم هرچی بگیریم باید نشونشون بدیم هرچی.. یچیز هم میخریم میگن چرا خریدین چر ...

اره بخدا عین من خداروشکر تونستم تا الان خونه ی خودمون بمونیم

همش ۵ روزه ها😂😂😂😤😤😤

خدایا شکرت

وای دقیقا انگار تو منی.. ماهم هرچی بگیریم باید نشونشون بدیم هرچی.. یچیز هم میخریم میگن چرا خریدین چر ...

عزیزم میگم یه تاپیک جداگونه بزن بیاییم اونجا حرف بزنیم و درد و دل کنیم🤗🤗🤗

باهم دوست شدیم دیگه☺☺

خدایا شکرت

عزیزم میگم یه تاپیک جداگونه بزن بیاییم اونجا حرف بزنیم و درد و دل کنیم🤗🤗🤗 باهم دوست شدیم دیگه☺☺

باشه گلم خیلی خوشحال شدم از آشناییت . تاپیک زدی تگ کن منو منم تورو تگ میکنم 😘😘