2777
2789
عنوان

ناهار وشام با خانواده شوهرم مشترک بود جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 36541 بازدید | 370 پست
نمیدونم الان چیکار کنم تا یه هفته پیش خیلی دوسم داشتن الان اخلاقشون افتضاح شده

عادی میشه حجم کارش زیاد شده کوتاه نیا .به زندگی خودت برسه.دوری دوستی .سر بزن ولی مثل سابق تمام کارها رو نکن.

بله خرج غذا رو میداد ولی از شوهرم هم پول میگرفت گاهی اگر لازم داشت و اینکه شوهرم مجردایش همه ی زندگی ...

عزیزم بنظرم نباید بی انصاف باشی خرجتون بااوناس غذاتون بااوناس بهتون خونه هم دادن نشستین یه کمک کردن چیزی نیس .قرار نیس بری کثیف کاری کنی خونه شون ک بعد تمیز کنی 

ناهار خوردین جمع کن بشور بیاین پایین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتن بعد غر هم میزدن!!!!

کاراشونو میکردی الان دیگه کسی نیست کاراشونو بکنه ناراحتن😑😑😑😑😑😑😑

من هنوزم نفهمیدم با چه منطقی میرید مثل صد سال پیش کنار هم و اشتراکی زندگی میکنید!!!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ببین بخدا قسم عادی میشه.فقط احترام سنشون رو نگه دار چیزی نگو.

اولشه فک میکنن تو یاد دادی .بعدا اوکی میشن تو برعکس خوب باش.

من خودم دقیقا از فردا شب عروسیم جدام اینجوری برا هردوطرف بهتره

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

من اون موقع که عقد بودم شوهرم میگفت چندسال ناهار شام میریم خونه بابام تا پول جمع کنیم منم میگفتم حاضرم هرروز املت بخورم ولی خونه خودم باشم

حالا جالبه من روزای اول که اومدم خونه م گازم وصل نشده بود مجبوری ناهار میرفتم اونجا حاضر نبودن یکم غذا بیشتر درست کنن ماهم بخوریم دوروز رفتیم دیدیم خبری نیست بعد اومدم خونه خودم بالا پیکنیک غذا درست کردم شوهرمم دیگه نگفت ناهارشام بریم😅

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

همه درمقابل تعییرات مقاومت میکنن...ولی کم کم عادی میشن یه یال دیگه میگه چ خوب شد ک پسرم مستقل شد...فقط مقاومت کن پیش شوهرت هیچ نگو بیخیال باش

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
من هیچ جوره نمیتونم عروسایی که قبول میکنن ناهار و شام رو مشترک باشن رو درک کنم خیلی تصمیم عجیبیه ا ...

دقیقا 

من اون قسمت پیش هم زندگی کردنشم نمیفهمم چه برسه شام و نهار شریکی!!!!

چطوری راضی میشن واقعا؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
افرین 👌👌👌

والا الان ۱۵روزه خواهر شوهرم عمل کرده ۸,روز عین کوزت جلو مهمونا کار کردم خونه تمیز کردم مرتب کردم 

تهش گفتن دستت درد نکنه انشالله بچت دنیا اومد جبران می‌کنیم 

اونجای حرفاشون اتیشم میزنه که میگن بچه خودمونه 

صاف صاف تو چشام نگاه میکنن میگن تو فقط وظیفته بچه رو حمل کنی وگرنه بچه مال ماست 

از ته دلم از خدا خواستم حالشونو بگیره 

امروز خواهر شوهرم چسب دماغشو باز کرد به معنای واقعی دکتر ریده تو قیافش 

دلم خنک شده

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
ازاولم خیلی اشتباه کردی قبول کردی 

آره ۹ ماه توی کارای خونه کمک کردم حتی مادرشوهرم اکثرن مریض بود ازش پرستاری میکردم این رسمش نبود تا غذام جدا کردم اخلاقش از شمر هم بدتر شده خیلی دلم شکست 

آره ۹ ماه توی کارای خونه کمک کردم حتی مادرشوهرم اکثرن مریض بود ازش پرستاری میکردم این رسمش نبود تا غ ...

میدونی چرا؟ چون نمک نشناسن🙂

لطفالایک نکنید،ممنون

دوستانی که میگین چرا میرن تو ساختمون مشترک زندگی میکنن ، این چه حرفیه خوب ؟ مگه همه توان مالی بالا دارن برای اجاره دادن ؟ خوب وقتی اونا لطف میکنن خونه میدن کمک خرج میشن تو این اوضاع روزگار باید قدردانشون بود ... چه ادمهایی هستن همین الان که محتاج سی متر خونه هستن زندگیشون رو شروع کنن

همه که مثل شماها پول زیاد و پشتوانه ی مالی خاص ندارن .. این گفتار و خالی کردن دل این ادما کار درستی نیست چون شرایط جامعه مون نرمال نیست

عجب