2777
2789
عنوان

ناهار وشام با خانواده شوهرم مشترک بود جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 36544 بازدید | 370 پست

خوش بحال زنداداش من که مامانم کلا پخت وپز میکنه چند بارم مامانم جداشون کرده ولی بازمیبینی قاطی شدن حالا فازشم معلوم نیست میبینی اخم وتخم کرده خودش میخواد جداشه چند هفته میره دوباره برمیگرده

منم از حالا،شوهرم برنامه ریخته،بعد بازنشستگیش،جمع میکنیم میریم شهر خودمون خونه مادرش،پیش مادر و پدر وخواهراش،زندگی کنیم،به چشم میبینم خراب شدن زندگیمونو از الان،اما نمیتونم کاری کنم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قهر کردن اخه 😅از خداشون باشه بچه ها مستقل شن برن دنبال زندگیشون من که مادرشوهرم همش برنامه میری ...

من دقیقا مثل مادر شوهر شمام😁 برنامه ها دارم برای وقتی که پسرم مستقل شد و سر و سامون گرفت . 

دوستانی که میگین چرا میرن تو ساختمون مشترک زندگی میکنن ، این چه حرفیه خوب ؟ مگه همه توان مالی بالا د ...

آخه میدونی عزیزم اینا کلا بنظر خودشون روشنفکرن

مثلا کسی که پول نداره نباید ازدواج کنه نباید بچه دار بشه نباید درس بخونه یا به عبارتی باید دور از جون بمیره ...

الان یه هفته اس به شوهرم گفتم غذامون جدا کنیم شوهرم قبول کرد و داریم پایین غذا میخوریم و فقط آخرشب م ...

از دلشون دربيار بآهات حرف هم نزنن شما كار نداشته باش فردا شام درس كن بگو بيان پيشتون 

ﻫﻤﻪ بدتر ﺍﺯ بديم!ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ محبت ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼقيم،عشق ﺭﺍاﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎوﺧﺪﺍ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍوﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽﮐﻪ ﮐﺎﺭﺩﺍﺭﯾﻢ ميخواهيم!ماﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎاﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭﮔﺬﺭﯾﻢ
نمیدونم الان چیکار کنم تا یه هفته پیش خیلی دوسم داشتن الان اخلاقشون افتضاح شده

چیکار میخوای بکنی مگه؟؟ عروسی کلفت که نیسی دورازجون توام سرسنگین باش دیگه اونجا بودید باید عین دخترش میشدی الان که جدا شدی عین عروس باش چند‌وقت یبار یزره بیشتر درست کن یه بشقاب ببر بالا بگو به یادتون بودم سهم شمام پختم ولی ن دیگه زیاداااا اینم وظیفت بشه یکی دوبار که از دلشون در بیاد

نمیدونم الان چیکار کنم تا یه هفته پیش خیلی دوسم داشتن الان اخلاقشون افتضاح شده

خوب کاراشونو میکردی اونا هم دوست داشتن الآنم سخت نگیر عادت میکنن. ولی هر از گاهی برو بالا شام درست کن بخورید مثلاً هفته ای یه بار.

آره ولی دوتا خونه رو تمیز میکردم ولی الان نه فقط پایین خونه خودم هستم 

بنظرم علاوه برکار کردن 

ادم خودشم راحت نیس ممکنه پریود باشه یا مریض باشه یا اصلا بخواد یه غذای ساده مث املت بپزه 

معتقد به تسلسل 

آخه میدونی عزیزم اینا کلا بنظر خودشون روشنفکرن  مثلا کسی که پول نداره نباید ازدواج کنه نباید ب ...

والا اخه موقع حرف که میشه میگن پدر مادر ازمون حمایت نکردن خونه داشت نداد تا ما پس انداز کنیم فلان کار رو نکرد فلان حمایت رو نکرد وقتی هم کمک میکنن اینجوری میزنن تو کاسه ی طرف ته دل بقیه رو خالی میکنن

اجاره ها سر به فلک گذاشته لااقل تهران رو میگم اگه پدری خونه میده و بچه میره میشینه این یه نعمت بزرگه تو این روزگار .. کنارش میتونن پس انداز کنن

خیلی توهین امیزه برداری اینطوری حرف بزنی که ای وای چرا میرید پیش پدر مادر زندگی میکنید و فلان .. خوب تو غرق پولی از عهده ی همه چی برمیای خوش به حالت ، اونی که نداره به بهای نیش و حرف تو بخوابه رو به قبله؟ افاده هاشونم سر به فلکه

واقعا به قول شما روشنفکرنمان ، روشنفکر کسی که درک از وضعیت داره

عجب 
آخه میدونی عزیزم اینا کلا بنظر خودشون روشنفکرن  مثلا کسی که پول نداره نباید ازدواج کنه نباید ب ...

اره من یه بار گفتم حقوق شوهرم ۳ تومنه یکی گف بچه اوردنت چیه قیدشو بزن🙁😑😑

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊