2777
2789
عنوان

آی وی اف و دکتر افلاطونیان یزد

1116 بازدید | 51 پست

بچه ها مریضای دکتر افلاطونیان کیا حاضرن توی واتساپ دور سرهم جمع باشیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم...

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭

من برا امضات صلوات فرستادم شمام یه لطفی کن و برا امضام صلوات بفرس

ان شا ا... بزودی مامان شی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا امضات صلوات فرستادم شمام یه لطفی کن و برا امضام صلوات بفرس ان شا ا... بزودی مامان شی

چشم عزیزدلم انشالله تا عید دونفرمون حاجت روا شیم.

چشم عزیزدلم انشالله تا عید دونفرمون حاجت روا شیم.

ان شا ا... البته عید من روزیه ک توش گناه نکنم😂واسه همین همین ماه حساب میشه چون تا عید اگه حامله نشم میشه یه سال دقیق و از فروردین امسال شروع کردیم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
ان شا ا... البته عید من روزیه ک توش گناه نکنم😂واسه همین همین ماه حساب میشه چون تا عید اگه حامله نشم ...

من شش سال و اندی منتظرم😑

من یزد نمیرم چون مشهدم وباید اینجا ivf کنم میشه منم بیام؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من شش سال و اندی منتظرم😑

عزیز دلم ب دلم افتاده پایان انتظارته و بزودی مامان میشی یه چیزی هم هست حس میکنم طبیعی مامان میشی نمیدونم چرا و جقد درسته

من یزد نمیرم چون مشهدم وباید اینجا ivf کنم میشه منم بیام؟؟

آره عزیزم چرا نشه..گروه آی وی اف داریم میخای بیارمت گروه؟

عزیز دلم ب دلم افتاده پایان انتظارته و بزودی مامان میشی یه چیزی هم هست حس میکنم طبیعی مامان میشی نمی ...

قربون دلت برم من😘😘

آره عزیزم چرا نشه..گروه آی وی اف داریم میخای بیارمت گروه؟

مرسی عزیزم.تلگرام ندارم واتساپ باشه خوبه 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر