2777
2789

سلام دوستان

توی خانواده یه مریض داریم که ازتون خواهش میکنم براش دعا کنید خدای مهربون بهش سلامتی ببخشه. هر دعایی دوست دارید بخونید حتی اگه شده سه تا صلوات 

منم برای حاجت دل شما دعای فرج میخونم.

هرکسی خواست فقط و فقط پست بذاره طبق پست ها میخونم.

ممنونم از همگی 🌹🌹🌹🌹

اینو هم بگم که ما مسلمونا به دعا در حق همدیگه اعتقاد داریم پس اگر مسلمان نیستی به اعتقاد ما مسلمونا احترام بذار و تاپیک رو ترک کن ممنون.

برای  حاجت روایی این دوستان خوندم

@خاطره39  

@الیزابت_سرور_بانوی_کائنات  

@elahemilany98  

@اعتصامی  

@مهرنگ  

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

دلخورم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
دلخورم 

چرا گلم؟ وقتی میخوام تگ کنم اصلا اسمها توی ذهنم نمیاد.

برات دو بار دعای فرج میخونم 💖💖💖

دعا میکنم عزیز صلوات میفرستم لطفا گزارش بزنید برای دوستم دردسر شده https://www.ninisite.com/discu ...

گزارش زدم عزیزم

عشق واقعی ربطی به شکلات ولنتاین و این حرفا نداره.

گزارش زدم عزیزم عشق واقعی ربطی به شکلات ولنتاین و این حرفا نداره.

خودم اهل این کارا نیستم به خدا 

دوستم نی نی سایت نداشت من براش پرسیدم که براش شر شد

دیگه عمرا سوال کسیو تو نی نی سایت بپرسم

همش دردسره

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

خودم اهل این کارا نیستم به خدا  دوستم نی نی سایت نداشت من براش پرسیدم که براش شر شد دیگه عمرا ...

منم نگفتم شما اهل این چیزایی. امیدوارم خدا برای شما و دوستتون تقدیرهای خوبی بنویسه.