2777
2789
عنوان

بعد۹ ماه اخرم شبیه مادرشوهرم شد...حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 42 پست

البته اجزای صورتش مث اونه ولی کلیتش کپ خودمه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که میگن مردم ظاهر بین شدن همینه ها

خوب تربیتش کن که اخلاقش درست باشه، چهره که ژنتیکیه چه فرقی داره شبیه کی باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دختر دوست منم کپی مادرشوهرشه، خودش خوشگله بچه ۱ درصد هم شبیهش نشده 

خوندم دوس دختره منم شبیه مادرشوهرشه

وای اومدم فحش بارونت کنم😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اشکال نداره دیگ شده از قبل یه چیز مشخصه یا بچه به شما و خانوادت میره یا به شوهرت و خانوادش نگران نباش انقدر مهرش ب دلت میشینه ک یادت میره قیافش شبیه کیه بعدم تا چند وقت هرروز شبیه یه نفره هی رنگ عوض میکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

قیافش شبیه اونه قرار نیس اخلاقشم همون باسه که.بچه هرچی باشه برا شما عزیز خواهد بود.تازه کلی عوض میشه بچه.دختر منم کپی فامیل شوهرمه.یعنی امکان نداره بریم جایی و نگن بچه خودته؟😂