2777
2789
عنوان

بعد۹ ماه اخرم شبیه مادرشوهرم شد...حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 42 پست

عزيزم ناراحت نباش پسر من به خودم رفته اما تاپيك آخرمو ببين باباش هميشه ميگفت چرا اين بچه يه ذره به من نرفته اما الان خيلي بچم به باباش وابسته هست و ده برابر من دوسش داره و به باباش نزديك تره رفتارش هم به من نرفته با من فرق داره به نظرم اخلاق مهمتره

پسربزرگ من وقتی بدنیااومد خانواده ی شوهرم همش میگفتن شبیه خودمونه من خیلی مقاومت کردم که بگم شبیه خودمه....ولی وقتی دومی روبارداربودم خیلی ذوق داشتم همش میگفتم میدونم این دیگه شکل خودمه....اما وقتی دومی بدنیااومدهیچ شباهتی به اولی نداشت،انقدری شبیه شوهرم بود که دیگه جای هیچ بحثی نبود🤣🤣البته همچنان تلاش میکنن بگن اولی بازم شبیه من نیس،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسربزرگ من وقتی بدنیااومد خانواده ی شوهرم همش میگفتن شبیه خودمونه من خیلی مقاومت کردم که بگم شبیه خو ...

وای مث من

پسرم کپ منه

بعد تااین دخترم دنیابیاد میگفتن ن شکل ماعه

الان ک دخترمو دیدن فهمیدن پسرم شکل خودمه

پسربزرگ من وقتی بدنیااومد خانواده ی شوهرم همش میگفتن شبیه خودمونه من خیلی مقاومت کردم که بگم شبیه خو ...

پسر منم کپ خودمه ولی مادرشوهرم میگه شکل خودمونه😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر منم کپ خودمه ولی مادرشوهرم میگه شکل خودمونه😐

🤣🤣پسربزرگ من چشماش درشته دیگه مشخصه شبیه چشمای خودمه،بااین حال مادرشوهرم میگفت چشماش شبیه چشمای باباشه چشمای باباشم شبیه چشمای منه😐وقتی پسرکوچیکم بدنیااومد به قدری چشماش کوچیک بود،هنگ کرده بودن🤣تامدتها هم منتظربودن کوچیکه تغییر قیافه بده شکل بزرگه بشه😒

من انقدر دوس دارم دخترم به باباش بره 

اخه سمت شوهرم همه بور و چشم رنگی هستن 

با اینکه حالم از مادرش و خواهرش بهم میخوره 😑😑😑😑 

اتفاقا میگم اونموقع شوهرم بچمو با دنیا عوض نمیکنه منو بچش عزیزتریناش میشیم 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili