2777
2789

سلام  اینجا کسی هست که از زیارت جامعه کبیره حاجت گرفته باشه! چند روز خوندین

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم لایک کن 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم ، من حاجت گرفتم ، البته نذر میکردم ۵ تا جامعه بخونم و بعداز حاجتم میخوندمش ، 

به نیت هر امامی دوست داری نذر کن ، و براش بخون ، جامعه کبیره زیارت نامه ای ست که میتونی برا همه امام ها بخونی، علی الخصوص ، پیامبر ص و امام علی . 

خدایا شکرت.
چرا عزیزم ، من حاجت گرفتم ، البته نذر میکردم ۵ تا جامعه بخونم و بعداز حاجتم میخوندمش ،  به نیت ...

شکر که شما حاجت گرفتین و شکر که جوابمو دادین من به یه مشوق نیاز داشتم برای شروع چله زیارت جامعه با لطف خدا شما مشوقم شدی و من حتما توی این چله براتون دعا میکنم

شکر که شما حاجت گرفتین و شکر که جوابمو دادین من به یه مشوق نیاز داشتم برای شروع چله زیارت جامعه با ل ...

ممنون عزیزم ، نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه خوندنش ، ولی حتما  فارسی اش رو هم بخون ، معنای خوبی داره . 

خدایا شکرت.
ممنون عزیزم ، نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه خوندنش ، ولی حتما  فارسی اش رو هم بخون ، معنای خوبی دار ...

چشم میخونم من تا بحال نخوندم اما یه جاهایی از این زیارت رو نمی‌دونم چجوری بخونم

ممنون عزیزم ، نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه خوندنش ، ولی حتما  فارسی اش رو هم بخون ، معنای خوبی دار ...

مثلا صد تکبیر اولش رو بگم یا نه