2777
2789
عنوان

تا به حال از زیارت جامعه کبیره حاجت گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10633 بازدید | 22 پست
شکر که شما حاجت گرفتین و شکر که جوابمو دادین من به یه مشوق نیاز داشتم برای شروع چله زیارت جامعه با ل ...

سلام عزیزم از جامعه کبیره حاجتتو گرفتی؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم از جامعه کبیره حاجتتو گرفتی؟ 

سلام عزیزم بله میخواستم زودتر عروسی کنم خداروشکر به حاجتم رسیدم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم بله میخواستم زودتر عروسی کنم خداروشکر به حاجتم رسیدم

وای عزیزم چقدر عالی.. منم حاجتم ازدواجه.. خاستگار نداشتی یا کسیو مد نظر داشتی؟ چند وقت بعد خوندن چله حاجت گرفتی؟؟؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
بنده شخصا ی حاجتی دارم که به هر دری زدم و هر توسلی هنوز جواب نگرفتم دیگه ختمی نمونده که انجام بدم 😔

ببین من نمیددنم مشکلت جیه

ولی حتما اگر به دعا و طلسم اعتقاد داری در صدد رفع و رجوعش باش تجربمو دارم میگم فقط

الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
بنده شخصا ی حاجتی دارم که به هر دری زدم و هر توسلی هنوز جواب نگرفتم دیگه ختمی نمونده که انجام بدم 😔

عزیزم اول واجبات بعدمستحبات اگه نمازهاتوسروقت بخونی مطمئن باش جواب میگیری  قرآن بخون ذکراستغفارزیاادبگوبعدچله هم بگیرجامعه عاشورا هرچی همشون عااااالین

استغفار کن 

به نیابت از همه مسلمونا و کسانی که به گردنت حق دارن و خودت برای تهجیل در ظهور هم به نیابت از همین افراد به علاوه ائمه شهدا اموات صلوات بفرست هدیه کن به خانم ام البنین بزرگوار