الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنده شخصا ی حاجتی دارم که به هر دری زدم و هر توسلی هنوز جواب نگرفتم دیگه ختمی نمونده که انجام بدم 😔
ببین من نمیددنم مشکلت جیه
ولی حتما اگر به دعا و طلسم اعتقاد داری در صدد رفع و رجوعش باش تجربمو دارم میگم فقط
الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
بنده شخصا ی حاجتی دارم که به هر دری زدم و هر توسلی هنوز جواب نگرفتم دیگه ختمی نمونده که انجام بدم 😔
استغفار کن
به نیابت از همه مسلمونا و کسانی که به گردنت حق دارن و خودت برای تهجیل در ظهور هم به نیابت از همین افراد به علاوه ائمه شهدا اموات صلوات بفرست هدیه کن به خانم ام البنین بزرگوار