2777
2789
آشپزیم خوبه فوق روانشناسی دارم زبانمم بد نیست ولی با اینا هیچ کاری پیدا نمیشه

خود من آشپزم به اشناهات بسپار اونا که تو شرکتی جایی کارمندن یا رییسن ،بگو که تو این ایام کرونا غذا میدی به پرسنل

من برای شرکت شوهرم آشپزی میکنم خیلی خیلی راضیم .انشأالله هر چه زودتر برات کار مناسبی جور بشه🙏😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا درآمداش چطوریه؟ 

اولش کمه مسلما مثل هر شغل دیگه ای ولی باید پشتکار داشته باشی و مشتری جذب کنی تو گوگل بزنی قیمتها میاد دستت

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
خود من آشپزم به اشناهات بسپار اونا که تو شرکتی جایی کارمندن یا رییسن ،بگو که تو این ایام کرونا غذا م ...

وای مرسی از دعای قشنگت مهربون   

خداروشکر که راضی هستی، بعد روزی چندتا غذا میتونی بپزی؟ همینطوری توی خونه میپزی دیگه؟ 

وای مرسی از دعای قشنگت مهربون     خداروشکر که راضی هستی، بعد روزی چندتا غذا میتونی بپزی؟ ...

بله تو اشپزخونه ام یه مطبخ دارم هواکش صنعتی وصل کردیم گاز بزرگ هم گذاشتم هر صبح ساعت هفت صبح بیدارم و دوازده تحویل میدم ،روزی 25نفر 

وای من از دوتاشون متنفرم    

سبزی پاک کن خورد کن بفروش خشک کن بفروش 

زن تنبل زیادع ک آماده ای بخره 

دختر عمو من سبزی خورش سبزی آش انواع ترشی هر کاری بشه می‌کنه دستش تو جیب خودشه مشتری هم زیاد داره

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
فروش چه مهارتی میخواد دقیقا؟ مثلا خوش سرو زبون باشم؟ 

نه عزیزم این ک دوست داشته باشید این کارو و خجالت نکشید

فروش اینترنتی

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞
شیرینی پزی دوست دارم ولی بپزم چطوری بفروشم؟ 

اول از اشناهاها و دوستا شروع کن کم کم همه مشتریان میشن

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
بله تو اشپزخونه ام یه مطبخ دارم هواکش صنعتی وصل کردیم گاز بزرگ هم گذاشتم هر صبح ساعت هفت صبح بیدارم ...

خیلی خوبه افرین