2777
2789

بچه ها میخوام ببینم خانواده شوهر شماهم اینقدر توی سیسمونی خودسونو زدن به اون راه هیچی نگرفتن و به روی خودشونم نیووردن که نوه فقط مال خونواده دختر نیست یا فقط مال ما اینجورین ؟ تازه عمرا اگه واسه زایمانم کادو خووب بدن وضعشونم خوبه بچه هم دوتا بیشتر ندارن 

خیلی ناراحتم خیییلیییییی بیچاره خانواده دختر ها ☹

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

بیخیال 

منم خانواده شوهرم بعید میدونم کاری کنن 

من تا نمی خواستم بچه بیارم مادرشوهرم هی کتاب مال بچه و هی بیار بیار خوبه و اینا حالا  ک تصمیم گرفتم بچه بیارم گفتن ن بچه میخواهی چکار حالا زوده و فلان.... ۳۰ سالمم هس....

میخواستن ی جورایی خودشون رو باز کنن از زیر کارها

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال  منم خانواده شوهرم بعید میدونم کاری کنن  من تا نمی خواستم بچه بیارم مادرشوهرم هی ...

واقعا متاسفم برا منن همین بودن هی میگفتن کی بچه میارین حالا که باردارم دریغ از کمترین ذوق و توجه تازه عروس خوب و محبوشونم اگه نبودم چیکار میخواستن کنن😑

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
اخه واقعا چراااا پس چرا اینقدر مادر پدر دختر ذوق دارن 

نه فقط اینجاش که توقع دارن خونواده ی دختر سیسمونی کامل بگیرن 

خواهر شوهرم میگفت تا فرصته تخت و کمد به بابات درست کن😐😐

🕊
ولشون کن فدای ی تار موهای بچت

دقیقا

چ میشه کرد وقتی خودشونو میزنن ب ی راه دیگ

بعد جالبه راه ب راهم میگفت فلان چیزم بخر واسه سیسمونی فلان چیزم بخر واسه تختش منم میسوختم ولی الان برام مهم نیست پسرم ۱۰ ماهشه میبینم دوستام فامیل زایمان میکنن کادو بچه جدا کادو مادر جدا ولی برام مهم نیست.