2777
2789
عنوان

بی مسوولیتی خانواده شوهر توی خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 83 پست
کلا همیشه همه چی وظیفه خانواده دختره بابا شماها فقط بلد بودین پسر پس بندازین افتخار کنید 😆

توام دلت پره مثل منا😂😂😂

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
کلا همیشه همه چی وظیفه خانواده دختره بابا شماها فقط بلد بودین پسر پس بندازین افتخار کنید 😆

این حرفتو باید طلا گرفت😂😂😂😂

اسکرین گرفتم اطرافشو برش بزنم بزارم استوریم

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم وضعش خوبه همینم پر روشون کرده حالا سیسمونی اگر هم وظیفه خانواده دختر باشه که نیست اونا هم بل ...

تو خود منی😂😂😂اون ها هم دیدن وضع بابام خوبه میخواهن سواری بگیرن

احساس مسئولیته چی! این تصمیم تو و شوهرت بوده! اونا اگر دلشون بخواد میتونن کمک کنن.ولی اگرم نکنن هیچ ...

تو هر وقت بچه دار شدی برو این حرفارم واسه خودت اعمال کن

دیگه هم نظر نده ممنونن

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
این حرفتو باید طلا گرفت😂😂😂😂 اسکرین گرفتم اطرافشو برش بزنم بزارم استوریم

وای 🤣🤣 حالا تیکرت معلومه هنوز وقت خریدات نشده اون موقع اینقدر حرص میخوریاااااا

اگه بخوان میدن زوری که نیس شما میتونی زورکی تز کسی چیزی بگیری؟؟؟ مال خودشونه و نمیدن ما باید چشممون ...

دقیقا مال ما هم همینن مضخرفن منم هر وقت نمیدن چیزی ک در توانشونو پیش خودم میگم اشگالی نداره با خودتون ببرین تو قبر 

والا....

عمر ادمی صد ساله نهایت نهایته نهایتش ولی کی دیده ک کسی صد رو واقعا عمر کنه و زندگی کنه

اگه بخوان میدن زوری که نیس شما میتونی زورکی تز کسی چیزی بگیری؟؟؟ مال خودشونه و نمیدن ما باید چشممون ...

ببین اخه من اصلا بحثم این نیست که من نیاز دارم اخه واقعا ندارم هم شو۶رم هم بابام وضعشون خوبه ولی اونا واقعا بی مسوولیتن میخوام ببینم چرا خانواده پسر ها اینجورین ؟ مگه نوه فقط مال دختره ؟

اشتباه یا نه یه رسم شده ک سیسمونی با خانواده دختره  کاش سیسمونی تنها بود آش عارمه داری و دادن ...

وااااا چرا؟؟؟

من انقدر باج ندادم بهشون دیگ

بعد زایمان مامانم پیشم موند فقط ب من رسیدگی کرد ول کن بابا حالا فک میکنن آدم دور از جونش مشکلی داشته بعدددم پسر اونا بابا شده اونا فقط نقش مهمون داشتن خودشونو دست بالا گرفتن .

خیرشون که به من نرسیده به بچمم نمیرسه 

بخدا ۴ تا تیکه گفتیم تو جهاز بخرن اومد شوهرم هی گفت نمیتونم بخرم فلان بابام گفت میگیرم قرعه کشی گذاشتی در اومد بیار بهم بده 

بقران پول وسایلو پس نداد یخچال لباسشویی ظرفشویی ۴۱ میلیون شد پارسال فقط یه دست مبل و میز ناهار خوری رفتیم یچیز داغون خرید ۱۰میلیون هم نشد عروسی ام خورد به کرونا به نفعشون شد نگرفتن انقدر عوضین 

جهاز خودمم که بابام خرید ۶۰ میلیون شد الانم نشسته انتظار داره سیسمونی هم خانوادم بدن انقدر که پرو 

در صورتی که بابام حالا وضعش خوبه ها ولی ما چندتا دختر بودیم کلا به هیچکدوم بابام سیسمونی نداد همشون خواهرام شوهرشون خریده 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
من پدرم وضعش خوبه همینم پر روشون کرده حالا سیسمونی اگر هم وظیفه خانواده دختر باشه که نیست اونا هم بل ...

ببین خانواده ی شوهر منم با این که مثلا تو این چیزا تو هدیه دادن و رسم و رسوم همیشه همرو انجام دادن و کادوهای خوب آوردن اصلا هیچ پیشنهادی ندادن ک ما هم مبلغی رو کمک کنیم برای سیسمونی ...

راستش منم توقعی نداشتم 

فقط ازشوهرم می تونم توقعی داشته باشم 

من خودم دارم سیسمونی می گیرم 

شوهرمم خیلی دخیل کردم اونم مقداری از خرجارو ب عهده بگیره.

توام با شوهرت بحرف بچه ی ماست کسی وظیفه نداره 

سیسمونی و قبلا می دادن ک نهایت ی کمد می دادن و لباس پر می کردن با لحاف اینا 

ن این ک الان تا گهواره و تاب و صندلی غذا و‌..‌.‌ تخت و کمد و همه چیییی باید بگیری 

واقعا دیگه اینا وظیفه خانواده دختر نیس 

توام خودتدن داشتی بقیش خودتون بزار ی چیز خوب بگر 

نداشتی در حد وسع خانوادت حتی اگر وضعشونم خوب بود تو خیلی فشار نیار بهشون بگو لازم‌ نیس خودمون کم کم می خریم 

کم بخز ک بعدا هم نسوزی و از کسی توقع نکنی 

دقیقا مال ما هم همینن مضخرفن منم هر وقت نمیدن چیزی ک در توانشونو پیش خودم میگم اشگالی نداره با خودتو ...

دوسال جنگیدم خونه رو پس بگیرم بشینیم توش مثل اول فقط آبرو خودمو بردم بیخیالش شدم الان اعصابم آروم تره بخدا با این فکرا فقط داغون میشیم خودمون 

🤣🤣🤣

ببین جالبه همه چیز تو بچه دار شدن با دختر و خانواده دختر

قبل بارداری میگن زن فلانی بچه دار نشد تو بارداری زن ک سختیاشو میکشه بعد زایمان با زن بعد زایمان صفر تا صد بچه با مادر 

دیگ فکر کن خرید سیسمونی و مهمون داری ام با مادر زن خو پس پدر دقیقا کجاس با پدر و مادرش؟؟

حرفم ک میزنن ی متر دهنشونو باز میکنن میگن بچه مال ماست و بچه مال پدر