2777
2789
عنوان

آپارتمانمو بدم رهن کامل پولشو بدم ب پدرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای سود بگیری ربا میشه

ی بنده خدایی ۲۵ تومن ب ما داد گفت تو ۲۵ ماه ماهی ی تومن برگردونین بدون چک بدون سفته بدون سود

خدا خیرش بده

اگه نیتت خیره و اگه اونا واقعا نیاز دارن کمک کن.خدا دستتو میگیره ولی زمان تعیین کن برای بازپرداختش

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
ب خدا من گفتم هم اونو مشگلشون حل شه هم من....  منم الان صد میلیون بذارم تو بانک ماهی فکر کنم د ...

پول لازم داره خونتو بده رهن مشکل خودتو حل کن خواهر نه مشکل اونا 

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.
والا  یعنی اینقدر حرصم دادی سر صبحی

ببخشید خودمم ناراحتم تازه رهن ک خوبه ب شوهرم گفتم اگه میخواهی بفروشم😑😑😑

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

وقتی میگی ادم های درستی نیستن نکن این کارو ک پس فردا بدویی دنبال پولت...

تو وظیفه ای نداری ک...

اگر خوب بودن و قولشون قول بود اره کمک خوبه ولی وقتی میگی بد حسابن و فلان بنظر من نکن...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اگه بخوای سود بگیری ربا میشه ی بنده خدایی ۲۵ تومن ب ما داد گفت تو ۲۵ ماه ماهی ی تومن برگردونین بدون ...

ن اونجوری ک نمیشه پول رهن ک مال من نیست پول ماه تا ماه فقط مال منه ک همونم اندازه بانک میخواهم

تازه رفتی گفتی بهشون؟!! 😤😤😤😤 وای  یکی بیاد منو آروم کنه نجات بده

عزیزم😍😍😍 ن شوهرم گفت مگه دیوانه ای چون خانوادشم ی سمت قضین خودشم نمی خواهد 

ن اونجوری ک نمیشه پول رهن ک مال من نیست پول ماه تا ماه فقط مال منه ک همونم اندازه بانک میخواهم

همون هم ربا حساب میشه عزیزم قبول کن دیگه.......

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.
همون هم ربا حساب میشه عزیزم قبول کن دیگه.......

باشه حتما دیگه اینکارو میکنم بخواهم بیام ثواب کنم کباب شم انگ رباخوریم رو پیشونیم بچسبه