2777
2789
عنوان

آپارتمانمو بدم رهن کامل پولشو بدم ب پدرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 85 پست

وقتی ادمای درستی نیستن دنبال دردسریم ما خانما هرچی سرمون میاد از دلسوزیای الکیمونه فک کن نداشتی اپارتمان چجوری میخواستن مشکلشونو حل کنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اخه پول نیاز دارم و اینکه اگه پول رهن رو بذارم تو بانک ی سودی بهم حتما داده میشه خواستگ هم کاراون ها ...

سری دردنمیکنه دستمال نمیبندن  هیچ کس نمیدونه تاصبح زنده است توبراسال دگه چک میخوای بگیری اونم ازادم بدحساب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله علاوه بر اینکه پولتو نمیدن یا سروقت نمیدن انگ ربا خوری هم میچسبونن،نکن خواهرم نکن

دستشون درد نکنه😐😐 ولی از این خواهر شوهر من بعید نیس اینکارها

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

عزیز دلم بگی هم سود بدین حرامه ...

انگار سودی یا همون ربا میشه گناه کبیره س این کارو نکن سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندی الکی مشکل واسه خودت ایجاد میکنی ......

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.

نه اصلا ممکنه پس ندن مستاجرم بعد یکسال خواست پاشه پولشو از کجا میخوای بیاری ونشد کسی جاش پیدا کنی پولشو جور کنی 

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ولشون کن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اخه پول نیاز دارم و اینکه اگه پول رهن رو بذارم تو بانک ی سودی بهم حتما داده میشه خواستگ هم کاراون ها ...

خب برو بزار بانک لازم نیست ب پدرشوهرت بدی ک بعدا سراون حرفتون بشه و زندگیتم تحت تاثیر،قرار بده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیز دلم بگی هم سود بدین حرامه ... انگار سودی یا همون ربا میشه گناه کبیره س این کارو نکن سری که درد ...

اخه من خیلی دلسوزم این دلسوزی یهو ی جایی کار دستم میده میبینم شوهرم ناراحته میخواهم همه کاری براش کنم

اخه من خیلی دلسوزم این دلسوزی یهو ی جایی کار دستم میده میبینم شوهرم ناراحته میخواهم همه کاری براش کن ...

دلت برا خودت بسوزه که داری ربا انجام میدی گناه گناه 

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.

نکن دلت برا این مدل آدما نسوزه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دلت برا خودت بسوزه که داری ربا انجام میدی گناه گناه 

ب خدا من گفتم هم اونو مشگلشون حل شه هم من.... 

منم الان صد میلیون بذارم تو بانک ماهی فکر کنم دو تومن حداقل بده نمی دونم البته