2777
2789
عنوان

آپارتمانمو بدم رهن کامل پولشو بدم ب پدرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 85 پست
باشه حتما دیگه اینکارو میکنم بخواهم بیام ثواب کنم کباب شم انگ رباخوریم رو پیشونیم بچسبه

احسنت ...با خیال راحت زندگی کن دعا کن مشکلشون حل بشه انشاله 

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.
بانک با دولت کار می‌کنه که سود بهت میده ولی پدرشوهرت که کار نمیکنه باهاش پس سودی یا ربا حساب میشه&nb ...

نمی خواهم دیگه اینکارو هم نمیکنم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضرم قسم بخورم اگه تومشکل داشتی نمیدادن مگه بیکاری یقه ات وگرفته

دقیقا میگفتن برو از بابات بگیر ما چکاره ایم

اخه من خیلی دلسوزم این دلسوزی یهو ی جایی کار دستم میده میبینم شوهرم ناراحته میخواهم همه کاری براش کن ...

چرا پای شوهرت درگیره 

اصلا هیچ چیز نگو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بعداز اینکه ۱ سال شد و پولتو نداد میتونی چک و برگشت بزنی و پدرشوهرتو بندازی زندان ؟ 

واقعا میتونی ب بعدش فکر کن 

ببین هرچی خوبی کنی آخر از همه بدتری؟ تجربه کردم ک میگم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
عزیزم😍😍😍 ن شوهرم گفت مگه دیوانه ای چون خانوادشم ی سمت قضین خودشم نمی خواهد 

خوبه پس کافیه خودتو شیرین کردی دیگه بسته 😊

راستی من خیلی از این مدل جریانات تجربه کردم مردا تو این شرایط سخت مرد میشن بذا یکم درگیری داشته باشه بتونه خودش از پسش بر بیاد بهتره، مردا تلاشی که تو شرایط سخت برا زن و زندگی شون میکنن به حساب دوست داشتنشون میریزن، اما اگه بهشون کمک کنی کم کم بد عادت میشن که به روش های مختلف ازت کمک بخوان و میرن تو یه فاز دیگه، تو هم دستی دستی داری همین بلا به سر زندگیت داری میاری

صد میلیون  ولی اپارتمان منو تا صدپنجاه شصت میلیون رهن کامل میبرن

هیچ ادم عاقلی اینکارو نمیکنه 

چرا اگه خوش حساب بودن خیلیم درست بود ولی از طرفی حواست باشه مستاجر پولشو بخواد نمیتونی بری جلو در پدرشوهرت بشینی تا پولتو بدن 

وقتی فکرت ذهنت میتونه در ارامش باشه چرا واسه خودت مشکل درست میکنی؟اگه دردسر دوس داری کمک کن

عاشق عکاسی💕
چرا پای شوهرت درگیره  اصلا هیچ چیز نگو

کار شراکتی بوده شوهر من مدیر عامل بوده 😑😑😑😑 یعنی کار خانوادگی بوده 

دادگاه سند رو گرفته و اکه نتونن پول جور کنن خود دادگاه میفروشه

ولی به نظر خودم کسی ک نقام سرتیپی داره و الان پیمانکاره ساختمانه و خونه چند میلیاردی داره یعنی پدرشوهرم بعیده ک نتونه جور کنه

من پول دادم به بابام دیگه پس نداد.

چه کاریه آخه 😑

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
خوبه پس کافیه خودتو شیرین کردی دیگه بسته 😊 راستی من خیلی از این مدل جریانات تجربه کردم مردا تو این ...

پدرشوهرم همیشه خدا میگه ندارم بعد میبینی داره الانم میگه ندارم بعد یهویی میبینی ک داره