2777
2789
عنوان

شماصبحونه اکثر مواقع چی میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنیر گردو

کره مربا 

کره بادام زمینی 

بستگی داره کدوم در دسترس باشن 

در حد 5 6 لقمه 

سر صبح خوراک لوبیا و املت و تخم مرغ و.....که اضافه وزن میاره 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه موقع هایی خیلی به خودم ۸ال میدم از شب خوراک لوبیا میزارم صبجانه انگلیسی درست میکنم با تخم مرغ سوسیس پنیر .یه موقه هایی هم سرپایی یع لقمه نون پنیر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خامه عسل با نون . پنیر و گردو .نیمرو 

روزای تعطیل عدسی یا املت 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

شیره خرما با ارده

کره عسل.کره مربا

نون پنیر

املت.نیمرو

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

صبحانه وعده ی غذایی مورد علاقم نیست. ی زمانی که مجبور بودم صبحانه خورده روزم و شروع کنم، غذایی که از شب قبل مونده بود (ماکارونی، قرمه سبزی، آش، …). 

اما اخیرا دیگه خیلی لازم باشه، نیمرو یا نون و پنیر. 

ی مدت هم موزلی با دانه چیا… ولی اینا به اندازه ی کافی سیر نگه نمی داشتن.

اون دو مورد اول چی هست اصلا

کرپ و پنکیک یه صبحانه اگه اشتباه نکنم فرانسوی هستن 

از مخلوط اردو تخم مرغو شیر ب دست میان ک تو تابه پخته میشه خیلی سریع

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``