2777
2789
عنوان

آپارتمانمو بدم رهن کامل پولشو بدم ب پدرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 85 پست
من پول دادم به بابام دیگه پس نداد. چه کاریه آخه 😑

پسرش هستی وظیفه بوده 😂😂

من پول میگیرم پس نمیدم دیکه بهم پول نمیده درست و حسابی 😭😭😂😂😂

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اها منم شیرازم

پس بشین سرجات 

یه تخم داری تادجوجه اش نکنی دست بر نمیداری عامو ای پدرشوهرت میدونه چیکار کنه میخواد بگه ندارم و ندارم که وقت بخره از ستاد اجرایی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بشین سرجات  یه تخم داری تادجوجه اش نکنی دست بر نمیداری عامو ای پدرشوهرت میدونه چیکار کنه می ...

خوب وقت بخره چی میشه؟ طرف مینه پول دیگه نده؟

خونه سه طبقه سه خوابه داره تو زرگری همیشه خدا میگه ندارم یعنی انقدر ک اقوام ما ندار بودن و خونه معمولی داشتن و ب بچه هاشون کمک کردن این دلش نیومد هیچ وقت کمک کنه همیشه هم میگفت ندارم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
حالا صد میلیون نه ولی اگه قرض خواستن در حد 10 20 تومن قرض بدید

دو تا چی داره شوهرم گفتم بذار اگه با ده بیست تومن مشکل حل میشه بفروش

خوب وقت بخره چی میشه؟ طرف مینه پول دیگه نده؟ خونه سه طبقه سه خوابه داره تو زرگری همیشه خدا میگه ندا ...

وقت بخره پول رو دیر تر بده 

این میدونه بابات داره کمک نمیکنه چشمشون به دست بابایی تو هست خانواده شوهر من هم همینطپرن بیخیال تو نمیخواد از خودت بزنی براشون 

ملکم بفروشه دولت اضافیشو میده پدرشوهرت یه پولی میاد دستشپن برو سند خونه رپ بده بابات تا خودتو بدبخت نکردی 

وقت بخره پول رو دیر تر بده  این میدونه بابات داره کمک نمیکنه چشمشون به دست بابایی تو هست خانوا ...

مگه میتونن رو سند من بدون اینکه من باشم کاری کنن؟

دو تا چی داره شوهرم گفتم بذار اگه با ده بیست تومن مشکل حل میشه بفروش

بهرحال خانواده همسرت هستن و انسانیت حکم میکنه تو گرفتاری از هم رو برنگردونن ولی نه به قیمت اعصاب خورد شدنتون یا اینکه بخوای زیادی لطف کنی کسی از شما انتظار نداره الکی انتظار ایجاد نکن 

اگه لازم باشه از شوهرت قرض میخوان شما کاری ات نباشه 

مگه میتونن رو سند من بدون اینکه من باشم کاری کنن؟

نه خودت کار دست خودت میدی 

ببر بزلر پیش بابات تو خیلی دلسوز هستی ببر بده بابات بدتش رهن یا اجاره پولشو برداذ برا خودت

پسرش هستی وظیفه بوده 😂😂 من پول میگیرم پس نمیدم دیکه بهم پول نمیده درست و حسابی 😭😭😂😂😂

همیشه حساب حسابه 

روابط فامیلی هم نداره 😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
همیشه حساب حسابه  روابط فامیلی هم نداره 😄

خوب پدر و مادر فرق میکنن 

بابام همیشه میگه ولی من پول پس نمیدم فقط پول میگیرم 😂😂😂