2777
2789
عنوان

داد زدن سر بچه و دعوا کردنش

180 بازدید | 8 پست

خانوما من خیلی داد میزنم سر پسر دوست و هفت ماهه ام تازه زایمان کردم یه پسر چهل روزه ام دارم پسر بزرگم اذیت می‌کنه خیلی شلوغ کاره منم عصبی میشم داد میزنم سرش بعد از خودم بدم میاد می‌شینم گریه میکنم چیکار کنم چطوری آرامش داشته باشم .از اون ورم پسر کوچیکم شبا نمی‌خوابه بی خوابی خستگی استرس کلا همه چی بهم فشار میاره از خودم بدم میاد سرش داد میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینکارو پسر بزرگت حسادت میکنه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
ن اینکارو پسر بزرگت حسادت میکنه

حسادت ک می‌کنه همش بغل میگیرن بچه رو فشارش میده بوسش می‌کنه یه بارم پیشینونیشو گاز گرفت .پسر بزرگم از وقتی کوچیکه اومده میگه هیچ کس منو دوست نداره