2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 91 پست
آره. خودکشی رو بیشتر برای مرگ میپسندم😌

آخه چرا ؟واقعا اینایی که تصمیم به خودکشی میگیرن ،واقعا چطوری فکرمیکنن ؟چه جراتی دارن؟ یه خانم همسایه خواهرم دیشب خودکشی کرد ،خیلی وحشتناکه، خواهرم حالش خیلی بد شده بود

😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا ؟واقعا اینایی که تصمیم به خودکشی میگیرن ،واقعا چطوری فکرمیکنن ؟چه جراتی دارن؟ یه خانم همسایه ...

یعنی واقعا دل میخواد خودکشی کردن واقعا چجوری میتونن دوست نوه عمه من پسر ۱۷ ساله خودکشی کرد با قرص برنج بعد اینکه حالش بد شده زنگ زده به دوستش که پشیمونمو اینا دیگه کار از کار گذشته بود بخاطر چی بخاطر اینکه عاشق یه دختره شده بابای دختره گفت بچه این قبول نکرده واقعا ۱۷ سال بچه بازی دیگه

خب چرا جدا نمیشین شرایطشو نداری

الان نه ازدواجی که اجباری بوده جدایی کجاش منطقیه که راضی بشن راضی هم بشن میدونی دیگه توخانواده مدام اذیت میکنن چون خودشون اجبار کردن 😏

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
آخه چرا ؟واقعا اینایی که تصمیم به خودکشی میگیرن ،واقعا چطوری فکرمیکنن ؟چه جراتی دارن؟ یه خانم همسایه ...

جرات نمیخواد کافیه دلت اونقدر از دنیا پر باشه اونقدر تلخی چشیده باشی که مرگ برات شیرین تراز عسل میشه 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

خودشو دار زده بود، صبح سحر شوهرش متوجه شده بود با صدای جیغ و داد شوهرش ،خواهرم اینا بیدارشده بودن شوهرش اومده بود دم درخونه خواهرم کمک میخاست

یعنی واقعا دل میخواد خودکشی کردن واقعا چجوری میتونن دوست نوه عمه من پسر ۱۷ ساله خودکشی کرد با قرص بر ...

طفلک😞اما چون پشیمون شده جهنمی نمیشه میگن خدا میبخشه حتی تو لحظه اخر

مرگ/تصادف/مرگ مغزی

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
😔😔😔امیدوارم که خدا کمکت کنه فقط 

مرسی ان شاءاالله کاش چیزی وجود داشت که ادم فراموشی بگیره 😞اینکه کجاست چکار میکنه غصه چیه اصلا راحت میشد