2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بعد هر سختی بعد هر ناراحتی راحتی و شیرینی هست امیدوار باش

نمیدونم خدا بزرگه ولی من شیرینی نمیخوام دلم میخواد فقط هر روز قبل از فردا بمیرم 😞باور کن خیلی برام شیرینتره

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
وای یعنی بچه هاش براش مهم نبودن که هر سختی به جون بخره نمیدونین دلیل خودکشیش چی بوده؟

خدا بزرگه انشاالله ببخشتش

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
وای یعنی بچه هاش براش مهم نبودن که هر سختی به جون بخره نمیدونین دلیل خودکشیش چی بوده؟

خواهرم میگه بچه هاش از ترس نفسشون بالا نمیومده ،خیلی گناه داشتن اینا تا آخرعمرشون این صحنه تو ذهنشون میمونه

خواهرم میگه بچه هاش از ترس نفسشون بالا نمیومده ،خیلی گناه داشتن اینا تا آخرعمرشون این صحنه تو ذهنشون ...

ان شاالله زیر دست نامادری نیفتن 😣😞

اره واقعا ،آدم نمیتونه کسی رو قضاوت کنه،این که کارش اشتباه بوده و حماقت کرده بجاش.اما خدا خودش از دل ...

ان شاالله🙏

ان شاالله زیر دست نامادری نیفتن 😣😞

زیر دست هرکی بجز مادر باشن ،زجر وعذاب میکش،حالا میخاد نامادری باشه،یا مادربزرگ،خاله ،عمه ،هرکس باشه ،آینده و زندگی این دوتا طفل معصوم نابود شد

بچها لطفا برای مادرشوهر خواهرشوهرم دعا کنید دوتا داداش مجردشو پشت سرهم ازدست داد یکیش پناه پیش یکیشم امروز دارن خاک میکنن خودشم امروز بردن بیمارستان سکته مغزی کرده دکترا گفتن زنده نمی‌مونه خواه شوهرم داشت خودشو می‌کشت ممنون میشم واسش دعا کنید

زیر دست هرکی بجز مادر باشن ،زجر وعذاب میکش،حالا میخاد نامادری باشه،یا مادربزرگ،خاله ،عمه ،هرکس باشه ...

خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏