2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 91 پست
مرگ چون زندگی برام همش ضرره جذابیتی نداره  دوست دارم برم ت کما و بعد بمیرم

منم همینطور دوست دارم برم کما💔

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلیل ندارم ۱بار خودکشی کردم نمردم دعا میکنم بمیرم باز خودکشی خواستم کنم ولی بخاطر جهنمی شدنش😑🙏م ...

وقتی دلیلی برای ادامه زندگیت نداری چجوری مطمئنی که میری بهشت که از جهنمی بودن خودکشی میترسی؟!!! 

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان
حالا چرا مردن زندگی کن از زندگی کردن لذت ببر 

هه وقتیاز همراه زندگیت متنفری ومیتونی ازش جدابشی واون مدام پیشته وعذابت میده چکار میکنی؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
وقتی دلیلی برای ادامه زندگیت نداری چجوری مطمئنی که میری بهشت که از جهنمی بودن خودکشی میترسی؟!!!  ...

از بهشتی بودن مطمئن نیستم ۵۰ به ۵۰ هست ولی خودکشی ۱۰۰ در۱۰۰ جهنمی میشه شنیدم

با تمام سختی هایی که هست حاضر نیستم وجود داشتنمو با نیستی و نبودن عوض کنم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
از بهشتی بودن مطمئن نیستم ۵۰ به ۵۰ هست ولی خودکشی ۱۰۰ در۱۰۰ جهنمی میشه شنیدم

فقط شنیدی دلیل برای اثباتش نداری

خب همینجوری بی دلیل همه چیزو قبول میکنیم که تهش حتی به داشتن یه زندگی بی دلیل هم قانع میشیم دیگه...

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان
عزیزم خیلی حس بدی خدا کمکت کنه خدا مشکلتو حل کنه😔😔

انشاالله 🙏😑مدام دعامیکنم هرشب خدایا یاجون منو بگیر یا جون اونو 😣

زندگیم تقریبا تلخه

مرگ هم برم کما بعد بمیرم😊💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره