2777
2789
عنوان

بیاین بگین جای من بودین طلاق میگرفتین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 68 پست
خیلی چیزا مهمه مثلا اینکه نظر خانواده ت چیه اگه بخوای برگردی پیششون استقبال میکنن شوهرت حضانت بچه ...

خانوادم حمایت میکنن از نظر مالی مشکلی پیش نمیاد خودم آتلیه کار میکردم عکاسی و فتوشاب بلدم بعد خواهرم تو شرکت بیمه کار میکنه مدیر مالیه از نطر کار مشکلی ندارم ولی دخترمو نمیده به هیچ وجه ها عاشقه دخترمه و این اذیتم میکنه

قهرمان زندگی خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون 150 میلیون چیشد؟حداحقل اونو بگیر خشک وخالی هرگزنرو.بچه هارو بزاربراش.نهایت نمیتونه نگه داره میار ...

هیچی اوفتا تو کار خرید و فروش ماشین ضرر کرد همرو الان ۶۰ میلیون بیشتر نداره

قهرمان زندگی خودت باش
خانوادم حمایت میکنن از نظر مالی مشکلی پیش نمیاد خودم آتلیه کار میکردم عکاسی و فتوشاب بلدم بعد خواهرم ...

خب راضی هستی دخترت رو با همچین پدری تنها بزاری😪

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بچهات و چکار کردی پشیمون نشدی مشکل نداشتی؟؟؟

نه من بچه نداشتم 

نه عزيزم الان ازدواج كردم و فعلا خيلي راضي ام خداروشكر ميكنم انشالله بعدش هم اوكي باشه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

هم تورو میخواد

هم اون هرزه رو ؟

منم تو شرایط توام ،چند درجه بدتر (البته این زن شوهردارنیست ،یک دختر سن بالای خونه خراب کنه با سیاست هست )

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
امضات رو خوندم.خدا قوت💐واسه سلامتیتون صلوات فرستادم

ممنون عزیزم.خدا ب شماهم سلامتی بده

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
چکار کنم بمونم خودمو نابود کنم ازنطر روحی داغونم

دنبال راهی باش که دخترت هم بتونی بگیری

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خیلی چیزا مهمه مثلا اینکه نظر خانواده ت چیه اگه بخوای برگردی پیششون استقبال میکنن شوهرت حضانت بچه ...

مهمتدین کامنت همینه...همه چیو سبک سنگین کن....وگرنه بمون با پولش واسمش وبچههاش خوش باش اما مثل یه مرده تو قلب وذهنت

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
هم تورو میخواد هم اون هرزه رو ؟ منم تو شرایط توام ،چند درجه بدتر (البته این زن شوهردارنیست ،یک دخت ...

الان دیگه فقط اونو میخواد ولی نمیخواد که همه چیزو از دست بده چون اون دختره دیگه برنمیگرده انگار منم برم دیگه هیچی نداره منم واسم فقط بچهام مهمن که دارن تو دیوونه خونه بزرگ میشن

قهرمان زندگی خودت باش
هم تورو میخواد هم اون هرزه رو ؟ منم تو شرایط توام ،چند درجه بدتر (البته این زن شوهردارنیست ،یک دخت ...

مردا چشونه...چرا این طورین خدا....

ب کجا داریم میریم....

با سر میریم تو سیاه چاله

مهمتدین کامنت همینه...همه چیو سبک سنگین کن....وگرنه بمون با پولش واسمش وبچههاش خوش باش اما مثل یه مر ...

بله دقیقا👍

الان دیگه فقط اونو میخواد ولی نمیخواد که همه چیزو از دست بده چون اون دختره دیگه برنمیگرده انگار منم ...

قهرمان زندگی خودت باش...ب خودت وبچه هات فقط اهمیت بده اونا بیگناهن...اگر وصع شوهرت خوبه...با پولش برای بچه ها رفاه وشادی فراهم کن

مردا چشونه...چرا این طورین خدا.... ب کجا داریم میریم.... با سر میریم تو سیاه چاله

همه ام اینجوری نیستن اینجور آدما به چیزی اعتقاد ندارن و فقط خودشونو میبینن و فک میکنن هرکاری میکنن حق دارن و کلا فک نمیکنن که اشتباه یا خطایی کردن

قهرمان زندگی خودت باش