2777
2789
عنوان

بیاین بگین جای من بودین طلاق میگرفتین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 68 پست

فعلا عل الحساب مدتی ترکش کن برو ازش دور باش هرچی از محیط دور باشی راحت تر میتونی فکر کنی و تصمیم بگیری.دوست خواهر منم بخاطر خیانت شوهرش جدا شد با دوتا بچه الان شوهر دومش از بابای واقعی بچه ها مهربونتره و بیشتر واسشون پدری میکنه نمیگم حتما تو هم این اتفاق واست میافته چون باید همه جوانب رو بسنجی ولی همینکه مدام شاهد دعوای شما دوتا و خیانت پدرشون نباشن خیلی بهتره

قهرمان زندگی خودت باش...ب خودت وبچه هات فقط اهمیت بده اونا بیگناهن...اگر وصع شوهرت خوبه...با پولش بر ...

پولیم نداره آخه واقعا میشه به  روی خودم نیارم چجوری میشه فقط دارم به کارایی که باهم کردن فک میکنم نابود میشم

قهرمان زندگی خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو بودم یکساعتم نمیموندم حتی یکساعت

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
فعلا عل الحساب مدتی ترکش کن برو ازش دور باش هرچی از محیط دور باشی راحت تر میتونی فکر کنی و تصمیم بگی ...

واقعا دلم آرامش میخواد خیلی دلم پره دوست دارم برم جایی که دست کسی بهم نرسه و آروم باشم همین

قهرمان زندگی خودت باش

صدرصد طلاق میگرفتم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
چکار کنم بمونم خودمو نابود کنم ازنطر روحی داغونم

میخوای بری که خودتو نابود نکنی اما میخوای بچه هارو بذاری؟...

به نظرت اون پدرِ خوبی برای بچه هات میشه...؟

شما به عنوانِ مادرشون در مقابلِ اون بچه هامسئولی...

واقعا دلم آرامش میخواد خیلی دلم پره دوست دارم برم جایی که دست کسی بهم نرسه و آروم باشم همین

خیلی خوب بازیت دادن...همسرت اصلا قابل اعتماد نیست...مهریتو تمام و کمال ازش بگیر...باید یه درس حسابی بگیره...مدارک رو از کجا اوردی و فهمیدی؟

مو بودم یکساعتم نمیموندم حتی یکساعت

منم وقتی بچه نداشتم همینو میگفتم اگه ۵ تا بچه داشته باشم خیانت ببینم میزارم میرم ولی وقتی تو شرایطش باشی خیلی فرق میکنه از یه طرف خیلی بهت برمیخوره غرورت انگار له میشه شخصیتک صربه میخوره و اینکه تصمیم درست چطع اونم فکرتو درگیر میکنه

قهرمان زندگی خودت باش
خانوادم حمایت میکنن از نظر مالی مشکلی پیش نمیاد خودم آتلیه کار میکردم عکاسی و فتوشاب بلدم بعد خواهرم ...

حتما طلاق بگیر دخترت تو محیط آروم باید بزرگ بشه اینو از من بشنو که مامانم به خاطر ما طلاق نگرفت و من تو محیط پرتنش که دائم دعوا بود بزرگ شدم صد سال همچین پدری نمیخواستم بالاسرم باشه.

خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که بهم دادی.
خیلی خوب بازیت دادن...همسرت اصلا قابل اعتماد نیست...مهریتو تمام و کمال ازش بگیر...باید یه درس حسابی ...

اول وکالتشو دیدم بعد حساس شدم و دیدم هی با هم در تماسن شمارشو جفظ کردم دیدم هی داره زنگ میزنه ابعدم دیگه خودش همه چیو اعتراف کرد

قهرمان زندگی خودت باش

عزیزم بعدهفت سالگی دادگاه حضانت بچه رو به کسی میده که بچه اونو بخواد بااین شرایط فکرکنم حضانت بچتون باخودتونه پسرتون هم که تاهفت سالگی باشماست ازاین ادم خائن طلاق بگیرید وبچه هاتون رو نجات بدین

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خداروشکر که میتونی برگردی خونه بابات...منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه خیلی بداخلاقه دیگه داغون شدم نمیتونم تحمل کنم این همه جنگ و دعوارو....دیشب دیگه بابچه هام اومدم خونه بابام.بابامم خیلی ادم بدی هست امروز بهم میگه یا برگرد خونتون یاشوهرت میدم به یه پیرمرد....پشتوانه ی مالی هم ندارم که خونه اجاره کنم.نمیدونم ولی انگار فقط خودکشی مونده برام