2777
2789
عنوان

بیاین بگین جای من بودین طلاق میگرفتین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 68 پست
منم وقتی بچه نداشتم همینو میگفتم اگه ۵ تا بچه داشته باشم خیانت ببینم میزارم میرم ولی وقتی تو شرایطش ...

درکت میکنم عزیزم بخاطر دخترت گفتم تو اون جو متشنج بمونه بدتره بخاطر نوزادت گفتم ک داره شیر جوش میخوره اگر بری اولش سخت هست برات بعدش خودتو پیدا میکنی بچه هات ارامش دارن اون عوضی هم بره ب جهنم بره دنبال کثافت کاری هاش

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

برو تا جایی ک میتونی بچه هاتم ببر نتونستی بزار باشن روشون فشار بیاد نترس خواهرمنم همینکارو کرد ازدواج کرد بچه دارشد اون اقا موند و بدبختیاشو بچه هاش الانم زنه زنش شده و سرطان داره کل زندگیشو خرحش کرد هیچوقتم بچه دار نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تا جایی ک میتونی بچه هاتم ببر نتونستی بزار باشن روشون فشار بیاد نترس خواهرمنم همینکارو کرد ازدوا ...

واقعا دوسدارم تاوان کاراشونو بدن از اونور دوتا بچه بیگناه اون خانومه از اینور دوتا بچه بیگناه من واقعا چه گناهیی داشتن این وسط جالبه دختره بچه هارو ول کرد به امون خدا داده به باباشون و داره واسه خودش خوش میگذرونه

قهرمان زندگی خودت باش
واقعا دوسدارم تاوان کاراشونو بدن از اونور دوتا بچه بیگناه اون خانومه از اینور دوتا بچه بیگناه من واق ...

خدا تاوانشونو میده نتهی صبرمن و شما کمه صبر خدا زیاده خواهرمن شوهرش با این خانم رفتن ترکیه خواهرم سه ماه تنها بود ی شهر غریب

وقتی ساعت۱۰ شب اومد گفت ۵ سال با بدبختی ساختم دیگ نمیخوامش

اون زمان واس اون خانم عروسی گرفتن گفتن حامله ی

بعد ی مدت دیدمش داغون شده بود گفتن سرطان داره دکتر گفته سقط کن

الانم تحت شیمی درمانیه و هیچوقت باردارنمیشه بچه خواهرمم ۱۵ سالشه زرنگ شده میگه بزار بمیره ولی باباش خیلی دوسش داره چیزی رو حرفش نمیگه یادمه بچه خواهرم ۱۰ سالش بود میگفت خاله دعاکن حامله نشه و اونجورم شد

بماند که بچه خواهرم بار اول مریود شده زنیکه زدش دختر خواهرمم تف کرده تو روش

اینم بگم پدر بچه هیچگونه حضانتی به خواهرم نداد وگرنه بچه تا ۷ سالگی پیش ما بود الان شوهرمخواهرم میگه بیارش ولی نمتونه خود دختره میگه دانشگاه پیش شما میام

چکار کنم بمونم خودمو نابود کنم ازنطر روحی داغونم

درکت میکنم بهترین کار اینِ ک با ی مشاور خوب صحبت کنی کاری کن ک چندسال بعد حسرت نخوری ک چرا زودتر اینکارو نکردم  و جونیم رفت.ان شاءا... هر چی خیره برات اتفاق بیفته

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
الان دیگه فقط اونو میخواد ولی نمیخواد که همه چیزو از دست بده چون اون دختره دیگه برنمیگرده انگار منم ...

برا من اولا میگفت این زندگی رو نمیخوام و تو رو دوست ندارم ،بچه ها هم برا تو ....چه حرفها که نزد...چه لحظه ها که ...

شوکه بودم عقل نکردم تا تنور داغه جدا شم.

بعدا انگار دختره گفته اون طلاق بگیره ما روز خوش نمیبینیم

مثلا عذاب وجدان داره احمق با سیاست ) زنت باشه ،منم باشم.

الان دوساله رو مخم کار میکنه قبولش کنم اونم باشه.

راست یا دروغ میگه دوستم داره

میگم برو بگیرش منم طلاق بده ،قبول نمی کنه

دیروز هم گفت حضانت رو به شرط میدم بهت که شوهر نکنی ،شوهر کردی بچه ها برمیگردونم پیش خودم.

مهریه رو هم که بعضی از مردان ظاهرا شیعه خوب بلدن دور بزنم و حق بجانب هم باشن.

یکی نیست بگه شوهر مادر بده ،اما زن بابا خوبهههه ؟؟؟؟

هرچند من از بخت اول چی دیدم ،که بخت دوم چی باشه

تا بفکرش باشم.

نزدیک چهل سالمه و پیر و دلمرده شدم تو این پنج شش سال.

دخترم ده ساله و پسرم هفت سالش هست.

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
مردا چشونه...چرا این طورین خدا.... ب کجا داریم میریم.... با سر میریم تو سیاه چاله

بله ولی فقط مردا اینطور نیستن

هرچی می کشیم بیشتر از همجنس های ناجنسمون می کشیم.

ی مثلی هست میگه تا دختره نگه میوو....پسره نمیگه بیوو

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت

سلام 

به خیلی چیزا بستگی داره 

باید ببینید وضعیتتون با دوتا بچه بعد طلاق بهتر میشه یا نه بدتر 

ایا شوهرتون هنوز شمارو دوست داره  ، که فکر میکنم داره که میگه بمونید ، اگه واقعا داره و اون کارش از روی شیطنت بوده و اشتباه پس برای زندگیت بجنگ

و نگو ناراحت شدم و از این حرفا ، میدونم سخته ناراحتی داره اما اخرش چی با غصه خوردن چیزی حل نمیشه

نگو بهش فرصت بدم خودش خوب بشه ، شوهر شما بیماره ، باید ببریدش مشاوره تا بهش یاد بده چطور اینجور رفتارهارو بعدا از خودش بروز نده 

مشاورش باید خوب باشه ، که شوهرتونو توجیه کنه