2777
2789

یه آقا پسری رو چندباری تابستون دیدم سرخیابونمون پاتوق میکرد یه داداشم داره که نگام میکردواینا با دوستاشم هربار بود قلدر بازی درمیاورد که آره منم هستمو هواتو دارم

خلاصه چندباری راه افتاد دنبالم و با مامانم بودم شرایطش پیش نیومد وتااینکه تو اینستا فالوش کردم اولش نشناخت ولی دفعه بعد که دیدمش راه افتاد دنبالم که منم زدم تو ذوقش وسوار تاکسی شدم😅بعد سریع یکی از استوری هامو که شب قبلش سین کرده بود ریپلی زد منم سین نکردم وقتی داشتم بر میگشتم خونه دیدم هنوز همونجا وایساده🤣خلاصه دوبار دیگم دیدمش که اونور خیابون بود نمیدونم منو چطور دید گردنشو عینه غاز دراز کرده بود نگاه میکرد نمیدونم چی گفت یهو دوستاشم برگشتن😕چندباریم خودش سرپاتوقشون نبود که داداششو میدیدم یبار که داشتم رد میشدم داداششو دوستش وایساده بودن داداشش تا منو دید به رفیقش گفت اومد😐یعنی مطمئنم منظورش من بودم ولی چرااااا خلاصه اون پسررو گرفتن ولی نمیدونم به چه دلیل یه روز صبح که داشتم رد میشدم دیدم داداششو دوستش که داداشش یه نگاه غمگینی به من انداخت داشت میرفت ملاقاتش چندوقت بعد خودشم گرفتن حالا جدای از اینا دوستاش کلا پسرای اون منطقه هربار منومیبینن میخندن😟بهم اشاره میکنن درگوش هم پچ پچ حرف میزنن واقعا برام سوال شده چرا بنظرتون دلیلش چیه

(آها اینم بگم پدرم حدود یسال پیش یه خطایی کرد و دوستاش بهش نارو زدن دوستای پدرم بااین اقا پسر دوستن یعنی کلا میشناسن همو یعنی ممکنه دوستای بابام چیزی گفته باشن؟!!!)ولی خب دوستای پسره که بابامو نمیشناسن اصلا🙂

لطفا بگین دلیلش چی میتونه باشه؟

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!

چقدر بیکاره طرف 😑😐

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس کردم دهه ۶۰.۷۰م😂 از این زنجیرا ک میگیرن دستشون میچرخونن هم دارن؟😂

ن ولی بجاش کلی تتو داره🤣

اصل قضیه رو بچسب جواب سوالم

ن ولی بجاش کلی تتو داره🤣 اصل قضیه رو بچسبجواب سوالم

خیلی پیچیدس نظری ندارم

ولی احتمال عشقو عاشقی هس😅😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

فقط بگو‌چرا فالوش کردی بعد میگی چرا اینجورن !اخه دلیلی نداشت فالوش کنی خودت نخ دادی طرفم افتاده دنبالت دیگه مگه غیر این باید میشد!

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
فقط بگو‌چرا فالوش کردی بعد میگی چرا اینجورن !اخه دلیلی نداشت فالوش کنی خودت نخ دادی طرفم افتاده دنبا ...

ن قبل فالو واینا افتاد دنبالم ونگاه میکرد

چقدر بیکاره طرف 😑😐

استارتر رو بگو

چقدر روشون فکر کرده و ب بهشون اهمیت داده

استارتر میخوای ببری ملاقاتشون؟؟؟

شاید مرد خوبی شد

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم