2777
2789
عنوان

از کجا متوجه شم🙄اگه مسخره نمیکنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 42 پست
استارتر رو بگو چقدر روشون فکر کرده و ب بهشون اهمیت داده استارتر میخوای ببری ملاقاتشون؟؟؟ شاید مرد ...

بیشتر اینکه دوستان چنین ری اکشنی نشون میدم کنجکاو شدم

اخه چراااااا

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر رو بگو چقدر روشون فکر کرده و ب بهشون اهمیت داده استارتر میخوای ببری ملاقاتشون؟؟؟ شاید مرد ...

🤣🤣🤣🤣🤣 خدا نکشتت نصفه شبی خندم گرفت با صدای بلند 🤣🤣

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تو هم تا دیدی نگات میکنه فرتی فالوش کردی اشتباه کردی خب 

آره راس میگی

ولی من اصلا محلش نمیدادم درضمن الانم دیگه فالو ندارمش

درضمن تو چه از کار پورت نتونستی از خونه بزنی بیرون

باید از اینجور مردایی که موردشون حرف زدی نفرت داشته باشی نه اینکه اینقدر بهشون اهمیت بدی 

باید حتما شوهرت خلاف و ... کنه تا درس بگیری؟؟

واقعا چه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
بیشتر اینکه دوستان چنین ری اکشنی نشون میدم کنحکاو شدم اخه چراااااا

مردا بعضی هاشون همین هستن

من خودم پسرم

دانشجوهای رشته خیلی خوب رو دیدم چه نگاه دخترا میکنن و در موردشون نظر میدن

چرا اینقدر اهمیت میدی؟

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
درضمن تو چه از کار پورت نتونستی از خونه بزنی بیرون باید از اینجور مردایی که موردشون حرف زدی نفرت دا ...

درسته ولی من ازش خوشم میاد

ومیخوام بدونم دلیل حرکات دوستاش چیه

مردا همشون همین هستن من خودم پسرم دانشجوهای رشته خیلی خوب رو دیدم چه نگاه دخترا میکنن و در موردشون ...

نظر دادن فرق داره وآدم متوجه میشه اینا انگار دارن مسخره میکنن

درسته ولی من ازش خوشم میاد ومیخوام بدونم دلیل حرکات دوستاش چیه

یعنی پدرت رو دوس نداشتی که به خاطر کارش رو نداشتی بزنی بیرون

همین دوس داشتن اگه انتخاب اشتباهی باشه بعدا از هزار نفرت بیشتر میشه

آره راس میگی ولی من اصلا محلش نمیدادم درضمن الانم دیگه فالو ندارمش

میشه حکایت  با پا پس زدن با دست پیش کشیدن 

همین که فالو کردی یعنی چراغ سبز دادی بقیشم میزارن پای ناز و ادا نه اینکه محل ندادی

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
یعنی پدرت رو دوس نداشتی که به خاطر کارش رو نداشتی بزنی بیرون همین دوس داشتن اگه انتخاب اشتباهی باشه ...

درضمن میگی همین الان پلیس گرفتنشون 

باید برن پای چوب دار و اعدام تا بفهمی ادم درست و نادرست برات چیه؟