2777
2789
عنوان

از کجا متوجه شم🙄اگه مسخره نمیکنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 42 پست
درضمن میگی همین الان پلیس گرفتنشون  باید برن پای چوب دار و اعدام تا بفهمی ادم درست و نادرست بر ...

اصلاح کردم اشتباه تایپی رو 

درضمن میگی همین الان پلیس گرفتنشون 

باید برن پای چوب دار و اعدام تا بفهمی ادم درست و نادرست برات چیه؟

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
یعنی پدرت رو دوس نداشتی که به خاطر کارش رو نداشتی بزنی بیرون همین دوس داشتن اگه انتخاب اشتباهی باشه ...

پدرم قضیش فرق داره من مسئلم اینه که فک میکنم دوسته پدرم به همه گفته ماجرای پدرمو واونا دارن مسخرم میکنن بیشتر میخواستم بدونم بنظرتون رفتار وپچ پچ حرف زدنشون بخاطره پدرمه یا ماجرای منو اون آقا

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه حکایت  با پا پس زدن با دست پیش کشیدن  همین که فالو کردی یعنی چراغ سبز دادی بقیشم میز ...

خب من واقعا ازش خوشم میومد درسته آدم خوبی نیس ولی برام جذاب بود الان مسئلم اینکه رفتار رفیقاش بخاطره پدرمه یا این آقا

من بمیرم یه پسرو فالو نمیکنم بمیرماااااا  فقط خواستم بگم کارت اشتباه بوده یکم سنگین باش

من اصلااااا چنین آدمی نیستم نمیدونم چرا سراین ماجرا اینجوری شدم

پدرم قضیش فرق داره من مسئلم اینه که فک میکنم دوسته پدرم به همه گفته ماجرای پدرمو واونا دارن مسخرم می ...

نمیدونم ولی سعی کن اهمیت ندی و حتی نگاهشون نکنی و نگاه کردن توجه نکنی

بعضی ادما اونقدر بیکارم درمورد همه چیز نظر میدن و  ...

فکر کن صحبت درباره تو هم براشون وقت گذرونی و خوشگذرونیه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
خب من واقعا ازش خوشم میومد درسته آدم خوبی نیس ولی برام جذاب بود الان مسئلم اینکه رفتار رفیقاش بخاطره ...

میخواهی دوستاشو فالو کنی بفهمی ؟😅دخترجان بیخیال دور ورشون نباش

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
نمیدونم ولی سعی کن اهمیت ندی و حتی نگاهشون نکنی و نگاه کردن توجه نکنی بعضی ادما اونقدر بیکارم درمور ...

خیلی رو عصابم تاثیر گذاشته ودرگیر شدم از طرفیم میگم اونا اصلا پدرمو نمیشناسن

ممنونم ازتون

خیلی رو عصابم تاثیر گذاشته ودرگیر شدم از طرفیم میگم اونا اصلا پدرمو نمیشناسن ممنونم ازتون

در دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نه 

همیشه حرفی برا گفتن دارن

وقتی برا امام ها و پیامبران خارق درمیآوردن و درمیارن برا ما هم درمیترن

پس برا آرامش خودم باید سعی کنی خیلی چیزا رو ندیده و نشنیده بگیری

چرا خودتو سبک کردی و فالوش کردی که حالا یشی سوژه ی خنده ی یه مشت پسر ولگرد؟؟؟؟؟

منکه جنایت نکردم😟بعدشم من اصلا محلش نمیکردم پوووف

ولی دمت گرم عجب دقتی داری به اطرافت گردن عین غاز و خنده هاشو..نگاه غمگینشو...صدا کردن دوستشو ..پچ پچو...

ایشالله هرچی خیره

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!