2777
2789

یکی منو لایک کنم 😍😍

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم عزیزم متوجه شدممم  چی بگممم ایشالااا همیشه عاشقش بمونی  از لحاظ مهر و محبت باهات چط ...

انشالله 

مهر و محبت که عین مردا قدیمی یعنی عین پیرمرداس ابراز علاقه و اینا متوجه میشی چی میگم یعنی امروزی نی 

مالی هم خوب خودش در حد خودمه ولی باباش یه ذره از لحاظ مالی بالاتر ( یه بچس )

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اهاا همین دیگ ولی الان دوس داری بهدنطرم مث الانیا بود نه ؟،

بله دیگه عین خودم هیجانی و پر شور 

ولی این شورش کمه 😭😭🤣🤣

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اخر میخندی یا گزیه میکنی ؟🤣 خب دیگ‌خودت انتخاب کردی تو اون تاپیک که اومده خواستگاریت خودت خواست ...

بله دییگه 

میگم عاشقشم هر جوری هم که باشه

اخر میخندی یا گزیه میکنی ؟🤣 خب دیگ‌خودت انتخاب کردی تو اون تاپیک که اومده خواستگاریت خودت خواست ...

احساسم هم همینه من ازش عاشق ترم