دایاناسادات مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1553 عنوان خاطرات شب عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 21433 بازدید | 114 پست بچه ها یه تاپیک دیگه با اینموضوع بوده ولی برای۴ ۵ سال پیشه خوب خیلی ها اضافه شدن ومتاهل بریم بترکونیم 1399/09/21 | 18:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41668 بله حتما ممنون از همکاریت ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
تپولوم عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 13847 یکی منو لایک کنم 😍😍 خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 خودم عزیزم متوجه شدممم چی بگممم ایشالااا همیشه عاشقش بمونی از لحاظ مهر و محبت باهات چط ... انشالله مهر و محبت که عین مردا قدیمی یعنی عین پیرمرداس ابراز علاقه و اینا متوجه میشی چی میگم یعنی امروزی نی مالی هم خوب خودش در حد خودمه ولی باباش یه ذره از لحاظ مالی بالاتر ( یه بچس ) آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 انشالله مهر و محبت که عین مردا قدیمی یعنی عین پیرمرداس ابراز علاقه و اینا متوجه میشی چی میگم ... اهاا همین دیگ ولی الان دوس داری بهدنطرم مث الانیا بود نه ؟،
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 اهاا همین دیگ ولی الان دوس داری بهدنطرم مث الانیا بود نه ؟، بله دیگه عین خودم هیجانی و پر شور ولی این شورش کمه 😭😭🤣🤣 آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 بله دیگه عین خودم هیجانی و پر شور ولی این شورش کمه 😭😭🤣🤣 اخر میخندی یا گزیه میکنی ؟🤣خب دیگخودت انتخاب کردی تو اون تاپیک که اومده خواستگاریت خودت خواستی ادامه بدی
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 اخر میخندی یا گزیه میکنی ؟🤣 خب دیگخودت انتخاب کردی تو اون تاپیک که اومده خواستگاریت خودت خواست ... بله دییگه میگم عاشقشم هر جوری هم که باشه آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 اخر میخندی یا گزیه میکنی ؟🤣 خب دیگخودت انتخاب کردی تو اون تاپیک که اومده خواستگاریت خودت خواست ... احساسم هم همینه من ازش عاشق ترم آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 احساسم هم همینه من ازش عاشق ترم ای جانم عزیزم ایشالااا همین جور بجونی من ولی تاحابادعاشق نشدم شوهرمم خیلی دوس دارم ولی عاشقش نیستم تا حالا هم عاشق نشدم
mahdokht76 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2295 وای 🤣🤣😅در حال شیر دادن من خیلی دوس دارم سریع تر مامان بشم دعا کن برام شوهرم راصی شه ... عزیزم انشاء الله بزودی زود همسرتون راضی میشن 😍