دایاناسادات مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1554 عنوان خاطرات شب عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 21435 بازدید | 114 پست بچه ها یه تاپیک دیگه با اینموضوع بوده ولی برای۴ ۵ سال پیشه خوب خیلی ها اضافه شدن ومتاهل بریم بترکونیم 1399/09/21 | 18:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 مال حرفه اییی حرفه اییی حامله هم کرده 🤣🤣 مال تو ؟؟منطورت زن سابقش ،؟
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 مال تو ؟؟ منطورت زن سابقش ،؟ بله زن سابقش ۷ ماهه باردار بوده افتاده بچه آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 بله زن سابقش ۷ ماهه باردار بوده افتاده بچه اهااا مواطب باش برا تو نزنه شوهر من که خیلی حواسش جمععع از داروخونه اش همش میاره برام قرص و برچسب و ک ا ن د و م دو روش هم استفاده میکنه که حامله نشم
mahdokht76 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2295 قربونت توام اگ دوس داشتی با لباس بگیر شوهرم میگ دو تا هم بچه بیاری باز برات میگیرم از بس ناراحت بودم ... خوبه عزیزم فکر کن بچه هاتون تو عروسی پدر مادر شون باشن😍
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 خوبه عزیزم فکر کن بچه هاتون تو عروسی پدر مادر شون باشن😍 وای 🤣🤣😅در حال شیر دادن من خیلی دوس دارم سریع تر مامان بشم دعا کن برام شوهرم راصی شه سریع مامان شم ...
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 اهااا مواطب باش برا تو نزنه شوهر من که خیلی حواسش جمععع از داروخونه اش همش میاره برام قرص و ب ... 🤣🤣نع قبلیع خوب زن شوهر بودنبعد من هنو نامزدم والا دلمه حامله شم ولی این حتی رابطه هم برقرار نمیکنه 🤣🤣 آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 🤣🤣نع قبلیع خوب زن شوهر بودن بعد من هنو نامزدم والا دلمه حامله شم ولی این حتی رابطه هم برقرار نمیک ... نکنه سرده ترو خدا حواست باشه سرد باشه یا بی بخار به درد نمیخورهمن که خودم شوهرم کم کاری کنه اونم برای خستگی از کار خیلی ناراحت میشم و می ترسم و کلا حس بد میگیرم
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 نکنه سرده ترو خدا حواست باشه سرد باشه یا بی بخار به درد نمیخوره من که خودم شوهرم کم کاری کنه ... سرد که هس آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 سرد که هس وای جون من بیخیال شو من نمی تومم با مرد سرد شوهرم رو میزنم کم کاری کنه ما عقد بودیم اگ بدونی با چه بدبختی با هم رابطه داشتیم ولی کم نمی اوردیم
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 وای جون من بیخیال شو من نمی تومم با مرد سرد شوهرم رو میزنم کم کاری کنه ما عقد بودیم اگ بدونی با چه ب ... تو تایپکام هس ماجراش جوری دوسش دارم که پا گذاشتم رو خط قرمزایی که یک عمر بهشون پایبند بودم آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 تو تایپکام هس ماجراش جوری دوسش دارم که پا گذاشتم رو خط قرمزایی که یک عمر بهشون پایبند بودم&nb ... باشه عزیزم میرم میخونم قربونت بشم
مهناراتا عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3394 باشه عزیزم میرم میخونم قربونت بشم خدا نکنه 💛💚🧡 آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم
ماما_کرج عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 2603 خدا نکنه 💛💚🧡 خودم عزیزم متوجه شدممم چی بگممم ایشالااا همیشه عاشقش بمونی از لحاظ مهر و محبت باهات چطوره و از لجاط مالی
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41666 استارتر لطفا تاپیک مدیریت کن که به سمت نسائل غیر اخلاقی منحرف نشه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
دایاناسادات مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 1554 استارتر لطفا تاپیک مدیریت کن که به سمت نسائل غیر اخلاقی منحرف نشه بله حتما