2777
2789
عنوان

دو ماه کارای خونه با شوهرمه حالا بیایید ببینید با دل من چه کرده😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 114 پست
دلم برا بچم میسوزه همیشه شبا از گرسنگی بیدار میشم 

اخی بمیرم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دیگه به امید خدا میرم ماه پنج  اما همش از پاره شدن کیسه آب ترس دارم یا زایمان زودرس

هیچ اتفاق بدی نمی افته عزیزم . همه این استرس ها رو دارن . یادمه تو بیمارستان 20 بار انگشت های دست و پای دخترم رو شمردم کم نباشه😂 سعی کن از بارداری ت لذت ببری . فکر الکی نکن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
اخی کاشکی شیراز بودی  الان برات میپختم میاوردم😢😢😢

من شیرازم برامن بدبخت غریب بیار😭😭😭😭😂😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

امدم بهت بگم خوشبحالت 

ولی دیدم شوهرت از شوهر من بدتره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
امدم بهت بگم خوشبحالت  ولی دیدم شوهرت از شوهر من بدتره

نبخدا خیلی کار میکنه، همش جارو میزنه، کل ظرفا و دستمال کشی و ...با خودشه

انگار ترشی که ریخته حوصلش نیومده جمع کنه گفته اشکال نداره اینکه اشپزخونه نمیاد فردا جمع میکنم😂😂😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
دلم برا بچم میسوزه همیشه شبا از گرسنگی بیدار میشم 

خودت آش درست کن 😋

یعنی واقعا بوی آش نبود؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هیچ اتفاق بدی نمی افته عزیزم . همه این استرس ها رو دارن . یادمه تو بیمارستان 20 بار انگشت های دست و ...

دخترت بسلامتی چندماهشه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
خودت آش درست کن 😋 یعنی واقعا بوی آش نبود؟ 

عکس ترشی فرستادم دیگه 

شوهرم که ریخته بودش بوی سرکه اون پخش شده بود فکر کزدم آشه 

اخی بمیرم 

خدانکنه عزیزم 

نگران نباش خواهرم ماه دیگه میاد پیشم 

سلامت باشی عزیزم . 17 ماه

بچه منم دختره😍😍😍

عکس ترشی فرستادم دیگه  شوهرم که ریخته بودش بوی سرکه اون پخش شده بود فکر کزدم آشه

دیدمش 

آخی عزیزم😘

گرسنه نمون 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم.ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

ای کاش همسایه بودیم برات همه چی درست میکردم

الان دیدم نوشتید کاربر فقط طلاقید.بعضی موقع ها به فکر بودم میگفتم چرا پیداش نیست

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.