2777
2789
عنوان

دو ماه کارای خونه با شوهرمه حالا بیایید ببینید با دل من چه کرده😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 114 پست
کجا ی تهران هستی؟

سمت پیروزی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
می گما ن کاش نگما    

بگو

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جفتت بودم واست میوردم 

مرسی عزیزم 🥰🥰😍

تهران

اخی عزیزم

زنگ بزن اشکده معنوی چند تا شعبه داره، برات بیارن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سمت پیروزی

دور هستیم . آگه دخترم کوچیک نبود به خدا هر چی هوس می کردی برات می پختم . آخه منم تهران غریبم و این روز ها رو گذروندم

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
اخی عزیزم زنگ بزن اشکده معنوی چند تا شعبه داره، برات بیارن

شوهرم نه میذاره از کسی چیزی بگیرم نه از رستوران

خیلی حساسه

یبار حلیم گرفت حالم بد شد 

دور هستیم . آگه دخترم کوچیک نبود به خدا هر چی هوس می کردی برات می پختم . آخه منم تهران غریبم و این ر ...

نه عزیزم مرسی ممنونم لطف داری 

خواهرم ماه دیگه میاد کمکم 

بهش میگم درست کنه

نه عزیزم مرسی ممنونم لطف داری  خواهرم ماه دیگه میاد کمکم  بهش میگم درست کنه

خیلی هم عالی عزیزم . ان شا الله به سلامتی زایمان کنی😍

امکانش داری از رستوران بخری؟ یا غدا خونگی ها 

اول بارداری یبار حلیم گرفتم حالم خیلی بد شد 

نمیدونم چی توش ریخته بودن 

دیگه شوهرمم نمیذاره 

بخاطر کرونا که دیگه هیچ 

بخدا بحث پولشم نیستا 

خودش هی درست میکنه خراب میشه میریزه دور 

اما از بیرون نمیذاره

خیلی هم عالی عزیزم . ان شا الله به سلامتی زایمان کنی😍

چون سقط داشتم خیلی کمر درد دارم تا بلند میشم میمیرم از درد 

خب همه جا بد نیست  پرس و جو کن جای خوب پیدا کن

عزیزم اولش گفتم غریبم جایی رو بلد نیستم 

شما سراغ داری؟

چون سقط داشتم خیلی کمر درد دارم تا بلند میشم میمیرم از درد 

می گذره عزیزم . به فکر سلامتیت باش . سعی کن استراحت کنی . نی نی رو بغل کنی ، خاطره همه این روزها برات مثل عسل میشه

می گذره عزیزم . به فکر سلامتیت باش . سعی کن استراحت کنی . نی نی رو بغل کنی ، خاطره همه این روزها برا ...

هفته دیگه به امید خدا میرم ماه پنج 

اما همش از پاره شدن کیسه آب ترس دارم یا زایمان زودرس