2777
2789
عنوان

دو ماه کارای خونه با شوهرمه حالا بیایید ببینید با دل من چه کرده😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 114 پست
ما الان اصفهان هستیم چندسال اومدیم  ولی بحوای از فامیل ها بپرسم برات

اها نه ممنون شاید محله ها دور باشه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
دیدمش  آخی عزیزم😘 گرسنه نمون

چی بخورم خب 

خودم استراحت مطلقم

شوهرمم کارای خونه زو میتونه انجام بده نه اشپزی😃هر چی هم درست میکنه گلاب به روت تهوع دارم حالم بد میشه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی ای کاش همسایه بودیم برات همه چی درست میکردم الان دیدم نوشتید ...

اره دیگه باردار شدم توبه کزدم😂😂امشالا زایمان کزدم دوباره میام همه رو طلاق میدم

الان گفتم زو بچه تاثیر میذاره😂

هم محلی جان من الان تهران نیستم و گرنه برات درست میکردم میوردم🥺

نه ممنونم عزیزم 

ممنون از لطف و محبت همتون که انقدر مهربونید🌺🌺🌺🌺

چقد خوب . ان شا الله نیک قدم باشه براتون. به دنیا اومد به جای من بوسش کن

باشه عزیزم😂

اسم دخملت جیه؟

قربونت🥺🥺🥺 چندسالته؟نکنه رفیقمی؟😂

۲۴سالمه 

نه عزیزم من اینجا جز خدا و شوهرم کسیو ندارم

نبخدا خیلی کار میکنه، همش جارو میزنه، کل ظرفا و دستمال کشی و ...با خودشه انگار ترشی که ریخته حوص ...

شوهر من ظرف مبشوره کل اشپزخونهر و میکنه اب فقط خیلی قشنگ جارو میکشه عین مامان بزرگا

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هستی . شما چی انتخاب کردی؟

هنوز هیچی 

شوهرم هی ایراد میگیره میگه بزرگ شه این اسم بهش نمیاد😂

شوهر من ظرف مبشوره کل اشپزخونهر و میکنه اب فقط خیلی قشنگ جارو میکشه عین مامان بزرگا

بارداری شما ؟