2777
2789
عنوان

ککککککککممممممک ماست خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 81 پست
برای چند لیتر شیر ۵ قاشق کافیه؟

مامانم تو سطل3 لیتری 3تا 4قاشق میریزه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اصلا شیر هم نمیزنی؟من قبل از اضافه کردن مایه ماست شیر هم زدم.من بعد گرمخانه اصلا شبیه ماست نیست ...

نه از همون اول که میریزم تو قابلمه بجوشه هم نمیزنم کلا اصلا هم نمیزنم موقع گرم کردن هم طولانی گرم کن ولی با شعله ملایم که قل نزنه و ته نگیره 

من سرشیر شیر میگیرم چون پسرم تو ماست دوست نداره .من وقتی شیر جوشید رویش بر میدارم میتونه دلیلش این ب ...

آره اینم میشه یدلیل دیگم اینه که شیرت هنو خنک نشده یا زیادی گذاشتی تو گرمخونه

تیکر تولدمه♥️
نشاسته رو چطوری اضافه میکنی قبلش هم میزنی با ماستی چیزی بعدش چقد میریزی واسه ی کیلو

من برا یک‌ کیلو شیر ۳تا قاشق ماست ی قاشق خامه و نصف قاشق‌ نشاسته رو باهم مخلوط میکنم بعد میزنم ب شیر 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
یعنی اصلا شیر هم نمیزنی؟من قبل از اضافه کردن مایه ماست شیر هم زدم.من بعد گرمخانه اصلا شبیه ماست نیست ...

نه موقعی که میزاری بجوشه یه ملاقه بزار تو قابلمه بمونه شعله روهم کم کن اونجوری شیر سرریز هم نمیشه واسه خودش میجوشه

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞