2777
2789
عنوان

ککککککککممممممک ماست خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 81 پست
یادم بدین😢

شیرو بزار خوب بجوشه 30 الی 40 دقیقه با شعله ملایم  بعد بزار ولرم بشه بزار جایی که 5 ساعت نباید تکون بدی بعد مایه بریز مایه هم 3تا4قاشق ماست شیرین وسفت بریز تو شیر دورش رو با پارچه یا پتوی مسافرتی بپیچ درش هم یه آبکش بزار روش هم پارچه بکش تا ماست خودش رو ببندم بعد بزار توی یخچال  تا خنک شه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین کارو کردم تا ۱۰ شمردم بعد شماره ده دستم سوخت من ۶ ساعت گذاشتم بمونه اما بعد ۶ ساعت رو ...

اوه شش ساعت زیاده خب آب میندازه و زود ترش میشه 

مثلا برا دو کیلو شیر دو قاشق ماست بریز ماست خونگی یا محلی باشه بهتره از قسمتی که سفت تره هم ماستو بردار برا مایه و خوب هم بزن سه ساعت و‌ نیم نهایت چهار ساعت بمونه کافیه بعدم یکی دو روز بذار تو یخچال بمونه بدون در و بعد بردار از روش

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
وقتی ماستت از گرمخانه در میاری ماست چه شکلی شده؟

مثل بیرونیی محلی روش میبنده البته من موقعی که شیر گرم میشه همش نمیزنم اصلا موقعی هم که انتقال میدم به ظرف باز هم نمیزنم موقع اصافه کردن ماست هم آروم با قاشق از کنارای ظرف میریزم که رویه ببنده

شما چقدر مایه ماست میریزید؟

هرکیلو یه قاشق.اول مایه رو هم بزن تا بافتش باز بشه یکم از شیرو بریز تو کاسه مایه رو توش هم بزن خوب که قاطی شد بریز تو شیر

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
یادم بدین😢

شیر رو می جوشونید می زارید خنک بشه یعنی ولرم بشه نه خیلی سرد 

بعد داخل ماست می زنیم که اون هم به دما ی محیط رسیده و هم می زنین و بعد پتو یا پارچه می پیچید و چند ساعت می زارید میمونه ولی اصلا حرکتش ندید اصلا

بعد هم بزارید داخل یخچال 

نمک هم بزنید اون هم اول بعد از قاطی شدن با ماست و کم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مثل بیرونیی محلی روش میبنده البته من موقعی که شیر گرم میشه همش نمیزنم اصلا موقعی هم که انتقال میدم ب ...

یعنی اصلا شیر هم نمیزنی؟من قبل از اضافه کردن مایه ماست شیر هم زدم.من بعد گرمخانه اصلا شبیه ماست نیست و وقتی تا دوروز تو یخچال می زارم اون‌موقع شکل ماست میشه.به قول شما یا زیاد شیرین داغ بوده یا خیلی پتو پیچ کردم