2777
2789
عنوان

ککککککککممممممک ماست خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 81 پست
من برا یک‌ کیلو شیر ۳تا قاشق ماست ی قاشق خامه و نصف قاشق‌ نشاسته رو باهم مخلوط میکنم بعد میزنم ب شیر ...

زیاد نیست ؟ من هر کیلویی دو قاشق ماست میزنم؛اینجوری با محتویاتش میشه ۵ قاشق؛سفت میشه ماستت؟ بعد نشاسته رو طعمش اثر نمیزاره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نیست ؟ من هر کیلویی دو قاشق ماست میزنم؛اینجوری با محتویاتش میشه ۵ قاشق؛سفت میشه ماستت؟ بعد نشاس ...

فکرکنم مثل ماست خریدنی بشه.حالا من شیرخشک شنیده بودم که میریزن

دلیل اینکه ماستم دون دون میشه چیه؟

اول اینکه خوب نزاشتی بجوشه بعدش هم موقعی که مایه ریختی به احتمال زیاد خنک بوده شیرت

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نیم ساعت جوشید.اخه وقتی انگشتم داخل شیر بود الان رو به داغی بود 

پس احتمالا داغ بوده چون هم داغی اونجوری میشه هم خنکی شیر 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

پس احتمالا داغ بوده چون هم داغی اونجوری میشه هم خنکی شیر 

انگشتم داخل شیر کردم تا ۱۰ ثانیه قابل تحمل بود اما بعدش انگشت میسوزوند.دمای شیر باید جوری باشه که اصلا دست نسوزونه؟

شما دمای شیرت میزاری به چه حد برسه ک ماست اضافه میکنی؟

نه خیلی گرم نه سرد ولرم رو به گرمی کم نمیدونم تونستم منظورم رو بهتون بفهمونم یانه 

انگشتم داخل شیر کردم تا ۱۰ ثانیه قابل تحمل بود اما بعدش انگشت میسوزوند.دمای شیر باید جوری باشه که اص ...

بله نباید انگشت بسوزه شیرتون داغ بوده باید قابل تحمل باشه گرمی شیر

بله نباید انگشت بسوزه شیرتون داغ بوده باید قابل تحمل باشه گرمی شیر

پس دلیل آب انداخته ماست من داغ شیر بوده بعد دوتا پتو مسافرتی کلفت هم دورش پیچوندم.وقتی ماست درست میکنی و از گرمخانه در میاری چه شکلیه؟ برای من آب انداخته و انگار بریده شده اما تا ۴۸ ساعت می زارم تو یخچال شکل ماست میشه اما روش آب میندازه