2777
2789
عنوان

ککککککککممممممک ماست خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 81 پست
یعنی اصلا دستت نمیسوزه اگه چند ثانیه هم تو شیر باشه؟؟

بله داغی شیر باعث میشه ماست ببره 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دلیل آب انداخته ماست من داغ شیر بوده بعد دوتا پتو مسافرتی کلفت هم دورش پیچوندم.وقتی ماست درست میک ...

دمای شیرتون  زیاد بوده بعدش هم پیچوندی به احتمال زیاد درهم گذاشتی واسش 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

خوب دمای شیر چطوری باشه؟مثلا انگشتم که داخل شیر کردم گرماش حس کردم اما بعد چند ثانیه دستم سوخت

خوب خیلی گرم بوده 

نباید دست بسوزه اصلا فقط گرما رو حس کنی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
زیاد نیست ؟ من هر کیلویی دو قاشق ماست میزنم؛اینجوری با محتویاتش میشه ۵ قاشق؛سفت میشه ماستت؟ بعد نشاس ...

کلا زیاد بشه اشکالی نداره . نشاسته خیلی کم . نه خیلی خوب میشه عین ماست سون لطیف میشه

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️