2777
2789
عنوان

ککککککککممممممک ماست خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا پتو مسافرتی دورش پیچیدم یعنی زیاد گرمش کردم.؟

اره ی حوله کوچیک کافیه. ی دلیلشم اینه خیلی گرم بوده ماست قاطی کردی موقعی ماست بریز که انگشتت و بزنی توش نسوزه و تا ۱۰ بشمار بتونی تحمل کنی معمولا من نیم ساعت اینطورا طول میکشه

یکی تجربه داره توضیح میده لطفا منم میدوستم درس کنم ولی بلد نیستم

شیرو ده پونزده دقیقه  بجوشون بعد که سرد شد یعنی دمای شیر به اندازه ای رسید ک انگشت کوچیکتو بذاری گرماشو حس کنی به قول ما یه کم گز بده به انگشتت نمیدونم چطور بگم تقریبا چهل پنجاه درجه 

میریزی تو سطل یا دبه و برای هر کیلو شیر یک قاشق ماست میریزی و خوب هم میزنی بعد روش یه آبکش بذار و یه پارچه یا پتو بستگی به هوای خونه داره که گرمه یا سرد بذار و سه چهار ساعت بعد بردار

بعد سه ساعت نگاه کن ببین  هر وقت سفت شده بردار 

من معمولا سه ساعت و نیم یا چهار ساعت بر میدارم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خوب دمای شیر چطوری باشه؟مثلا انگشتم که داخل شیر کردم گرماش حس کردم اما بعد چند ثانیه دستم سوخت

خوب نباید اصلا دستتو بسوزونه باید ولرم رو به خنک باشه 

بعد که مایشو زدی دورشو با پارچه چند ساعت بپوشون بعد هم پارچه ها رو بردارماستتو بزار یخچال عالی میشه

برای مایه زدن هم از ماست سون استفاده نکن چون خراب میشه ماستت

شیرو ده پونزده دقیقه  بجوشون بعد که سرد شد یعنی دمای شیر به اندازه ای رسید ک انگشت کوچیکتو بذار ...

مرسی عشقولی ،فقد ی سوال باید گرم باشه خیلی یا متعادل  ،دمای خود مایع اماده رو میگم

شیرو ده پونزده دقیقه  بجوشون بعد که سرد شد یعنی دمای شیر به اندازه ای رسید ک انگشت کوچیکتو بذار ...

منم دقیقا همین کارو کردم تا ۱۰ شمردم بعد شماره ده دستم سوخت من ۶ ساعت گذاشتم بمونه اما بعد ۶ ساعت روش آب هست و انگشتم که داخلش فرو کردم انگار شل حالا تو یخچال گذاشتم 

خوب دمای شیر چطوری باشه؟مثلا انگشتم که داخل شیر کردم گرماش حس کردم اما بعد چند ثانیه دستم سوخت

داغ بوده.انگشت کوچیکتو توی شیر تکون بده نباید بسوزه فقط یکم گرماشو حس کنی سردم باشه نمیگیره

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)