شیرو ده پونزده دقیقه بجوشون بعد که سرد شد یعنی دمای شیر به اندازه ای رسید ک انگشت کوچیکتو بذاری گرماشو حس کنی به قول ما یه کم گز بده به انگشتت نمیدونم چطور بگم تقریبا چهل پنجاه درجه
میریزی تو سطل یا دبه و برای هر کیلو شیر یک قاشق ماست میریزی و خوب هم میزنی بعد روش یه آبکش بذار و یه پارچه یا پتو بستگی به هوای خونه داره که گرمه یا سرد بذار و سه چهار ساعت بعد بردار
بعد سه ساعت نگاه کن ببین هر وقت سفت شده بردار
من معمولا سه ساعت و نیم یا چهار ساعت بر میدارم