2777
2789

کارما فقط به کمرنمیزنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه به کجا میزنه

بوووووق

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کارما ب کمر پدرشوهر من زد

مجردی شوهرم باهاشون خونه شریکی میسازه و قرار بر این بوده شوهرم طبقه پایین ک‌کوچیکتر برداره و اونا بالا رو شوهرم‌با کلی قرض و بدهی و چک برگشتی و نزول میسازه ک بده دیت مستاجر ک یکم بدهی پرداخت کنه اونا میان میشینن تو خونش و بالا رو تعمیر نمیکنن

انقدر بحث و درکیری تا ما ازدواج کردیم و خونه رو فروختیم ک‌هر کس بره برا خودش 

پول ما ب زمین رسید خریدیم و باهزار بدبختی و قرض ساختیم ک الانم بعد ۶ سال هنوز کامل نیس

اونا ی واحد اپارتمان خریدن تو ی شهر بزرگ

بعد ی سال و نیم براشون ی مشکلی پیش اومد ک برا رضایت شاکی مجبور شدن خونشون روبفروشن

و اون مدت ک ما خونا سازی داشتیم کلا با ما قهر بودن و بعد این مشکل اشتی کردن و ....

اگه قرار بود کارما کمر کسی بزنه الان ظالما همه باید از بین رفته بودن حالا ما تا یه نمی‌دونم بلقیس خانم یه کاری می‌کنه یه حرفی می‌زنه دلخور می‌شیم بعد یه اتفاقی براش میفته وای این کارما بود این خدای من بود نه عزیزم این اتفاق خوب و بد برای همه می‌افته

اگه قرار بود کارما کمر کسی بزنه الان ظالما همه باید از بین رفته بودن حالا ما تا یه نمی‌دونم بلقیس خا ...

ولی محاله دل کسی بشکنه و خدا ندید بگیره 

اه ادم بالاخره یه روزی یجای از زندگیشو میگیره و‌خودشم میفهمه 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

ولی محاله دل کسی بشکنه و خدا ندید بگیره اه ادم بالاخره یه روزی یجای از زندگیشو میگیره و‌خودشم میفهمه

این جمله ای که فقط دلم مظلومین بهش گرم میشه 

چنگیزخان حدود ۴۰ میلیون  آدم و کشت .

هیتلر هزاران نفرو بیگناه کشت همین الان جلوی چشم خودمون کشتارهای وحشتناک میشه .

عاملینش چی شدن جواب کدوم آه ودادن .

چنگیز خان به مرگ طبیعی مرد در مورد هیتلر هم که تردید هست خودکشی کرده باشه شاید تا آخر عمر راحت زندگی کرده وحالا جنایتکاران حال حاضر وببین .